19 / 04 / 2024

Esenyurt'ta yüksek gerilim hattı yukarı taşınacak!

Esenyurt'ta yüksek gerilim hattı yukarı taşınacak!

Esenyurt Belediyesi yeni bir hizmete adım atarak mahallelerdeki yüksek gerilim hatlarını en az 35 metre olmak üzere daha da yukarı çıkartacak.



Esenyurt Belediyesi yeni bir hizmete adım atarak mahallelerdeki yüksek gerilim hatlarını en az 35 metre olmak üzere daha da yukarı çıkartacak. Esenyurt Namık Kemal Mahallesi, Turgut Özal Mahallesi ve Saadetdere Mahallesi’nde bulunan 18 ayrı yüksek gerilim hattının vatandaşa zarar vermesini engellemek için çalışma başlatıldı. Uzun yıllardır yüksek gerilim korkusu yaşayan Esenyurt Namık Kemal Mahallesi, Turgut Özal Mahallesi ve Saadetdere Mahallesi sakinlerine müjdeli haberi sıcağı sıcağına ileten Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu şunları söyledi;


“Bu çalışma 5 ayda bitecek”

Mahalle sakinlerinin sabırsızlıkla beklediği müjdeli haberi kendilerine bizzat ileten Başkan Kadıoğlu, “Bugünkü işi yarına bırakmak gibi bir gayemiz asla olmamıştır. Biz başladığımız işi bitirene kadar bırakmayız. Namık Kemal Mahallesi, Saadetdere Mahallesi ve Turgut Özal Mahallesinde bulunan toplamda 18 adet yüksek gerilim hattını 35 metre daha yükselteceğiz. 5 ay sonra bitecek olan yüksek gerilim hatlarındaki yükseltme sonrasında binaların 5 kata izni olacaktır. Yapmak istediğimiz projelerin onayı ne zaman gelirse o zaman projeye başlıyoruz. Birilerinin burada oluşturmaya çalıştığı kötü algıya rağmen biz burada çalışmaya devam edeceğiz ve vatandaşımız için ne gerekiyorsa onu yapacağız” dedi.

Başkan Kadıoğlu’nun bu müjdesi ardından mahalle sakinleri teşekkür ederek uzun süre alkışladı.





Geri Dön