29 / 03 / 2024

Eser Kollu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Eser Kollu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eser Kollu, Efe Tugay Hacıevliyagil, Buket Sinem Porteçene ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Ümraniye, Saray Mahallesi'nde kuruldu.



Eser Kollu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eser Kollu, Efe Tugay Hacıevliyagil, Buket Sinem Porteçene ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Ümraniye, Saray Mahallesi'nde kuruldu. 


Eser Kollu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 01.Su, ısı ve ses yalıtımı, zemin kaplamaları, onarım ve güçlendirme konularında alım satım ve uygulamasını yapmak, 02.Her türlü inşaat ve taahhüt işleri;  konut ve  iş yeri  inşaatını yapmak, satmak; kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığında binalar yapmak;  03.Yurt içinde ve dışında her türlü inşaat taahhüt ve montaj işlerini yapmak;iş hanları, fabrika binaları.yollar, barajlar,göletler; park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler inşa etmek; 04. Kentsel dönüşüm projeleri yapmak,  bu projeleri uygulamak veya uygulatmak; 05. Her türlü ıslah ve imar planları yapmak; 06.Her türlü hırdavat ve kimyasal malzemelerin pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve toptan alım ve satımını yapmak; 07.Türkiye sınırları içinde veya dışında resmi ve özel kurum ve kuruluşlar tarafından kapalı zarf açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkartılacak her türlü yapıların anahtar teslimi taahhüt etmek; 08.Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisanslar alınarak enerji kaynakların üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için  üretim tesisi kurmak, elektrik enerjisi üretimi ve üretilen enerjinin müşterilere satışını yapmak; Şirket yukarıda sayılan amaçlarını elde edebilmesi için işletme konuları ile ilgili olamak şartı ile aşağıdaki bütün hukuki işlemleri yapabilir:  09.Faaliyetleri ile ilgili olarak Yurt içinde ve dışında her türlü organizasyonları gerçekleştirebilir, satış mağaları açabilir, isim hakkı ile satış organizasyonları oluşturabilir.Şirketler kurabilir, mevcutlarına iştirak edebilir, işbirliği anlaşmaları yapabilir; depo, atelye, fabrika gibi tesisler kurabilir; 10. Faaliyetleri ile ilgili her türlü ihtira beratlarını, lisans ve imtiyaz patentleri, telif haklarını, coğrafi işaretlerini, endüstriyel tasarımları, teknik yardım ve ruhsatları, ticaret ünvanlarını, markalarını ve işletme haklarını devir alabilir; satabilir, teminat olarak gösterebilir, kiralayabilir, rehin verebilir, ayni sermaye olarak başka şirketlere koyabilir; 11.Her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir; kiraya verebilir; bunlar üzerinde her türlü irtifak, intifa ve sükna hakkı, gayrimenkul mükleefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkuller ile ilgili olarak tapu dairelerinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her türlü işlem ve tasarruflarda bulunabilir.İpotek alabilir, İpotek verebilir ve mevcut ipotekleri kaldırabilir. 12.Her türlü taşıt  ve iş makinesi alımı ve satışını yapabilir. Araç ve iş makinesi kiralayabilir, kiraya verebilir.


Eser Kollu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, Saray Mahallesi, Küçüksu Caddesi, Antasya Residence 64/A Kat.20/308 


Geri Dön