16 / 04 / 2024

Esergün İnşaat Metal Otomotiv Hafriyat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Esergün İnşaat Metal Otomotiv Hafriyat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Eyüp Esergün tarafından kuruldu.




Esergün İnşaat Metal Otomotiv Hafriyat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüp Esergün tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 


Esergün İnşaat Metal Otomotiv Hafriyat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat malzemeleri(demir çelik bakır çivi alüminyum ve mamulleri tuğla ateş tuğlası kiremit alçı çimento fayans seramik marley vb.)imalatı alım satımı ithalat ve ihracatını yapmak. İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir çelik bakır çivi alüminyum ve mamulleri tuğla ateş tuğlası kiremit kireç doğrama alçı çimento fırınlanmış kum mermer mozaik fayans seramik vitrifiye marley parke armatür pvc boru ve birleştirme parçaları temiz su ve birleştirme parçaları izolasyon malzemeleri duvar kağıdı boya banyo ve mutfak aksesuarları hazır kapı merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım satımı ithalat ve ihracatını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.




Geri Dön