29 / 03 / 2024

Esin Yapı İstanbloom'da metrekaresi 7 bin dolara!

Esin Yapı İstanbloom'da metrekaresi 7 bin dolara!

Toplam 46 kat olarak tasarlanan Esin Yapı İstanbloom'da metrekare birim fiyatı 7 bin dolardan başlıyor. 5600 metrekaresi yeşil alana ayrılmış durumda olan İstanbloom, bulunduğu coğrafyanın dokusuyla uyumlu bir şekilde hayata geçiriliyor



Esin Yapı İstanbloom'un temeli atıldı. Teslimlerin 2-2.5 yıl sonra gerçekleşeceği İstanbloom, konut ve ofislerden oluşacak. Toplam 165 bağımsız bölümden meydana gelmesi planlanan İstanbloom, Esin Yapı tarafından Zincirlikuyu'da yükseliyor.

5 bin 600 metrekare yeşil alana sahip olan projede metrekare birim fiyatı 7 bin dolardan başlıyor. Bulunduğu lokasyonla farklılık kazandıran İstanbloom, 46 katlı olarak inşa ediliyor.

Bünyamin Derman tarafından tasarlanan İstanbloom Konutları'nın iç tasarımları Mahmut Anlar tarafından gerçekleştiriliyor. 

14 bin 760 metrekare arsa üzerinde inşa edilen proje, İstanbul’un en merkezi yerinde, kentin ulaşım ve sosyal olanaklarına yüksek standartlarla cevap veriyor olacak.

Evinin tavanında gökyüzünü görmek isteyen konut sakinlerinin varlığını dikkate alan bir mimari anlayış ile inşa edilen yapı yüksek tavanlı konutların ortaya çıkmasına neden olmuş.  Yapının mimari diline göre, gökyüzünü görmeyi sağlamak, İstanbloom'da yaşayacak insanların evrenleşme duygusunu da tatmin edecek. Bazı düşünürlere göre, ‘ikamet etmekle var olmak aynı şeydir’. İstanbloom’da insanı öne çıkaran iç düzenleme, mekanın kişiye göre kimlik kazanmasını da sağlıyor. 

Sıra dışı mimarisi ile dikkat çeken İstanbloom, İstanbul’da nirengi noktası yaratmaya aday.   

 

http://esinyapi.com/

0212 274 72 79

 

http://istanbloom.com/

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön