18 / 04 / 2024

Eskidji, Bayim Olur Musun? da!

Eskidji, Bayim Olur Musun? da!

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş, 18- 21 Eylül 2014 tarihleri arasında CNR fuar merkezinde açılacak olan “12.Bayim Olur Musun?” franchising ve markalı bayilik fuarına katılıyor...



Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul danışmanlığı ve franchise zinciri kuran Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş,  18- 21 Eylül 2014 tarihleri arasında CNR fuar merkezinde açılacak olan “12.Bayim Olur Musun?” franchising ve markalı bayilik fuarına katılıyor.

 

Ülkemizde gayrimenkul konusu üzerine bayilik veren ve bu teşkilatlanmaya yerel bir marka ile adını vermiş olan Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş CNR fuar alanı 2.Hall C 109 numaralı stand da yer alacaktır. Uluslararası firmalar arasında Türk markalı bir franchising şirketi olan Eskidji Gayrimenkul yeni yatırımcılara iş ve yatırım fırsatları yaratmaktadır.

 

34 İl de 90 ofis ile gayrimenkul hizmet sektörü içerisinde önemli bir güce sahip olan Eskidji Gayrimenkul hızla genişleyen hizmet ağına yeni Bölge Ortaklıkları katmayı planlıyor. Gayrimenkul sektöründe halen kurumsal çatı altında olmayan tüm emlak ofislerini, prensiplere bağlı çalışan, müşteri odaklı ve güçlü bir zincirinin halkası olmaya davet ediyor.


Milliyet 


Geri Dön