25 / 04 / 2024

Eskidji Gayrimenkul Bağlıca Ofisi açıldı!

Eskidji Gayrimenkul Bağlıca Ofisi açıldı!

Bağlıca Bulvan'ndaki iki katlı modern ofis binasının açılışında konuşan Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Koksal Ünal, 15 kişilik profesyonel ekiple hizmet sunacak Bağlıca Ofisi'nin bölgeye değer katacağını belirtti.




Ankara'ya yatırımlarını sürdüren Eskidji Gayrimenkul'un Bağlıca Ofisi açıldı. Bağlıca Bulvan'ndaki iki katlı modern ofis binasının açılışında konuşan Eskidji Gayrimenkul  Ankara  Merkez Bölge Ortağı Koksal Ünal, 15 kişilik profesyonel ekiple hizmet sunacak Bağlıca Ofisi'nin bölgeye değer katacağını belirtti. 

Ünal "Ankara memur şehrinden, öğrenci şehri olmaya doğru giden bir süreç izliyor. Buna bağlı olarak Ankara'da konutun modeli de değişti. Genç kesim 1+1 ya da 2+1 gibi küçük daireleri tercih ederken aileler ise 4+1 geniş, güvenlikli, site içi dairelere yöneliyor. Müşterileri iyi anlıyor onların isteklerine göre hareket ediyoruz. Üniversiteler bölgesi diyebileceğimiz Bağlıca'da 210 dairelik öğrencilerin kalabileceği bir rezidans projemiz var. Eskidji olarak hedefimiz yer yıl 100 aileyi ev sahibi yapmak. 2015 hedefimiz ise Ankara toplamında 250-300 aileyi evlerine yerleştirmek olacak" dedi. 


Star


Geri Dön