29 / 03 / 2024

Eskidji Gayrimenkul, bölge ortaklıklarını ödüllendirdi!

Eskidji Gayrimenkul, bölge ortaklıklarını ödüllendirdi!

Kurumsal gayrimenkul danışmanlığının öncü isimlerinden Eskidji Gayrimenkul, 2015 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklıklarını ödüllendirdi. Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal 8 farklı dalda ödülün sahibi oldu.



Kurumsal gayrimenkul danışmanlığının öncü isimlerinden Eskidji Gayrimenkul, 2015 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklıklarını ödüllendirdi.


Türkiye’de 25 ildeki bölge ortaklıklarının ve yurt dışında bulunan temsilciliklerin katılım gösterdiği Türkiye Bölge Ortakları Toplantısı ve Ödül Töreni, 20-21 Nisan tarihleri arasında Antalya WOW Kremlin Hotel’de gerçekleştirildi. Ödül Töreni’nde Eskidji Gayrimenkul  Ankara  Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal 8 farklı dalda ödülün sahibi oldu.


Ödüllerini Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş Genel Müdürü Mustafa Acar tarafından alan Köksal Ünal, ‘’2015 yılı Türkiye örnek ofis ödülünden, gayrimenkul müzayedelerine müşteri oranı en yüksek ofis ödülüne kadar 8 farklı dalda ödül aldık. Bu ödüller bütün bir yıl boyunca yaptığımız çalışmaların meyveleri. Hepsinde tüm ekip arkadaşlarımın çok büyük katkıları var. Bizim için ödül almaktan ziyade başarılarımızı her yıl üst üste tekrar etmek çok daha önemli. İstikrarlı bir büyümemiz ve başarılarımız var. Bu ödüller bizi onore ediyor ve gururlandırıyor. Elbette bir sonraki yıl içinde daha çok çalışmamız gerekiyor. Başarılarımızın sürdürülebilir olması çok önemli’’ dedi. 



Geri Dön