19 / 04 / 2024

Eskidji Gayrimenkul emlak sektöründe çıtayı yükseltti!

Eskidji Gayrimenkul emlak sektöründe çıtayı yükseltti!

Eskidji Gayrimenkul Müzayedesi emlak sektöründe de çıtayı yükseltti. Eskidji Gayrimenkul 2014 yılının ilk Bölge Ortaklığı toplantısını 13 Şubat 2014 Perşembe günü Çınar Otel' de gerçekleştirildi...



Eskidji Gayrimenkul 2014 yılının ilk Bölge Ortaklığı toplantısını 13 Şubat 2014 Perşembe günü Çınar Otel de gerçekleştirilildi.

36 İlden 90 Bölge Ortaklığı katılımıyla gerçekleşen toplantıda 2013 yılının başarı değerlendirmesi ile başarılı bulunan Çekmeköy ,Ankara Merkez, Nişantaşı, Çekmeköy Mimarsinan, Ataşehir, Erenköy, Denizli, İzmit,Ankara Bağlıca, Eskişehir, Kurtköy, Edirne , Caddebostan, Van ve Konya Bölge Ortaklıkları Eskidji Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sn. D. MASİS tarafından ödüllerini aldılar.

Eskidji Gayrimenkul, dürüstlük ve güven üzerine kurulu Bölge Ortaklığı sistemini, hizmet kalitesinin yükseltilmesi amacıyla denetlemektedir. Emlak sektörüne yönelik Türkiye’de ilk defa  “gizli müşteri” servisiyle, Profesyonel bir firma tarafından yaptırılan ve tüm ofisleri kapsayan bu denetimler sonucu koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlayan  Bölge Ortaklarına hizmet kalite sertifikaları Eskidji Gayrimenkul Genel Müdürü Sn. Mustafa ACAR tarafından takdim edilmiştir.

Toplantı programına Prof. Dr. İbrahim KIRCOVA’nın katılımıyla Dünya’daki emlak sektörüne yönelik pazarlama uygulamaları incelenmiştir. 

Eskidji Gayrimenkul, kaliteli ve prensiplere uygun çalışan Bölge Ortaklığı ağı ile emlak sektöründeki çıtayı yükseltti.




Geri Dön