18 / 04 / 2024

Eskidji Gayrimenkul'ün Bergama bölge ortaklığı açıldı!

Eskidji Gayrimenkul'ün Bergama bölge ortaklığı açıldı!

Türkiye genelinde ofis ağını genişleten Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş., Bergama Bölge Ortaklığı ile İzmir Ofislerine bir yenisini ekledi. Cuma günü düzenlenen Eskidji Gayrimenkul Bergama Bölge Ortaklığı açılışına çok sayıda davetli katıldı.



Türkiye genelinde ofis ağını genişleten Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş., Bergama Bölge Ortaklığı ile  İzmir  Ofislerine bir yenisini ekledi. Cuma günü düzenlenen Eskidji Gayrimenkul Bergama Bölge Ortaklığı açılışına çok sayıda davetli katıldı. 


 “Bizler Gayrimenkul Satarız , Prensiplerimizi  Asla.” Sloganı ile yola çıkan Eskidji Gayrimenkul ,2003 yılından bu yana   güvenilir ve ilkeli duruşundan ödün vermeksizin , Türkiye’nin her bölgesine kurumsallık taşımayı, Bölge Ortakları aracılığıyla gayrimenkul sektöründe kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır. 

Bu çizgi doğrultusunda  Eskidji Gayrimenkul Bergama  Bölge Ortaklığı adıyla faaliyetlerini sürdürecek olan ofis sahipleri  Haldun Gürkaya ve Hayati Sezer;  Eskidji çatısı altında  olmaktan mutluluk duyduklarını , Bergama Bölgesinde markanın gücü ile gayrimenkul sektöründe  önemli başarılara imza atacaklarından emin olduklarını söylediler.  



Geri Dön