19 / 04 / 2024

Eskidji kaliteli hizmet semineri gerçekleşti!

Eskidji kaliteli hizmet semineri gerçekleşti!

Gayrimenkul Sektöründe, müşteri odaklı hizmetin en önemli unsurlarından birinin sürekli eğitim olduğu bilinciyle hareket eden Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş, Ege bölgesi ofislerine özel 2 günlük eğitim semineri için İzmir’deydi.



Gayrimenkul Sektöründe, müşteri odaklı hizmetin  en önemli unsurlarından birinin sürekli eğitim olduğu bilinciyle hareket eden   Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş, Ege bölgesi ofislerine özel  2 günlük eğitim semineri için İzmir’deydi.


25-26 Kasım tarihlerinde düzenlenen Pazarlama Stratejileri ve Marka Yönetimi konularının işlendiği eğitim, yoğun bir ilgi ile karşılandı. Katılım sağlayan Bölge Ortakları, oldukça verimli geçen eğitim ile ilgili memnuniyetlerini dile getirdiler.


İzmir Ekonomi Üniversitesi eski rektörü, Prof. Dr. Tunçdan  Baltıcıoğlu, Doç. Dr. Melike Demirbağ Kaplan ve Öğr. Gör. Taylan Demirkaya’nın eğitimci olarak katıldığı seminerde, Gayrimenkul değerleme, Müşteri ilişkileri yönetimi,  Pazarlamanın özü: Değer  yaratmak ve ürün kurgusu, Dijital Strateji Planlama ,Sosyal Medya Kullanımı gibi çeşitli konulara yer verildi. 


Eskidji Gayrimenkul tarafından  ücretsiz olarak düzenlenen, bu tarz eğitim toplantılarının, hem danışmanların bilgilerini pekiştirmek, vizyonlarını genişletmek,  hem de bölge ortakları arasında sinerji yaratmak açısından önemli olduğunu vurgulayan, Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş. Genel Müdürü Mustafa ACAR,  İzmir’in ardından İstanbul ve Ankara’da da bu eğitim toplantılarına devam edileceğini söyledi.




Geri Dön