19 / 03 / 2024

Eskişehir Aydın Arat Halk Merkezi hizmete açıldı!

Eskişehir Aydın Arat Halk Merkezi hizmete açıldı!

Eskişehir Belediyesi tarafından Odunpazarı ilçesinde inşa edilen Aydın Arat Halk Merkezi hizmete açıldı. Açılışa, çok sayıda vatandaş katıldı.



Eskişehir Belediyesi tarafından eski belediye başkanlarından Aydın Arat’ın adının verildiği Halk Merkezi hizmete açıldı. Açılış törenine, CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, Demokrat Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Hüseyin Özcan, Odunpazarı Belediyesi başkan yardımcıları, meclis üyeleri, Aydın Arat’ın ailesi, Odunpazarı Belediyesi eski başkanlarından Ayhan Boyer, 71 Evler Mahallesi Muhtarı Emir Dişbudak ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. 


Açılışta konuşama yapan Kazım Kurt, “Eskişehir’e hizmet eden herkesi saygı ve minnet ile anıyorum. Biz demokrat olmak zorundayız. Herkesin hizmetinin karşılığını vermek zorundayız. Her kim Eskişehir’e bir çivi çakmış ise onun adını Eskişehir’in bir yerlerinde yaşaması gerektiğini düşünüyoruz. hiçbir komplekse kapılmadan, Anavatan Partili Belediye Başkanının da, Doğruyol Partili Belediye Başkanının da, Cumhuriyet Halk Partili ya da SHP’li Belediye Başkanının da adını Eskişehir’in değişik mahallelerine vermekten korkmayız. Bu bizim insanlık, demokratlık borcumuzdur ve Eskişehirlilik borcumuzdur” dedi. Merkeze verilen isim ile ilgili Kurt, “Aydın Arat ile tanışmadım, onunla oturup sohbet etmedim, ama onun hizmetlerini inkar edemeyiz. Biz bu mahalledeki halk merkezine Aydın Arat adını verdik. Fonksiyonları olan bir merkez, Aydın Arat’a yaraşır bir merkez olsun istedik” şeklinde konuştu.



Eskişehir Yenigün 


Geri Dön