24 / 04 / 2024

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'den engelliler için yeni ulaşım çözümü!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'den engelliler için yeni ulaşım çözümü!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından Eskişehir’de yaşayan engelli vatandaşların günlük ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak tasarlanmış ve rahatlıkla kullanabildikleri ulaşım sorununu çözen günlük servis aracı yoğun ilgi görüyor.



Engelli yetişkinlerin günlük ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak tasarlanmış ve rahatlıkla kullanabildikleri, tekerlekli sandalye rampa düzeneği olan otobüsler ulaşımda büyük kolaylık sağlıyor. Haftanın her günü randevu sistemi ile çalışan özel tasarlanmış engelli otobüsleri sabah 07.00’den 24.00’a kadar hizmet veriyor.


Engelli vatandaşlarımızın kullanımına tahsis edilen araçlarla ihtiyaç sahibi Eskişehirli engelliler evlerinden alınıp okul, hastane, işyeri ve günlük yaşamda gidecekleri yere ulaştırılıyor. Engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanan otobüslerden yararlanan vatandaşlar, evlerinden işyeri, okul ve çarşı merkezlerine çok kolay ulaştıklarını belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.


Engelli vatandaşların ulaşım sorununu çözen özel donanımlı otobüslerden faydalanmak isteyen vatandaşlar 0532 765 20 24 ve 0537 677 58 30 numaralı telefonlardan randevu alabilirler. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 


Geri Dön