19 / 04 / 2024

Eskişehir Çifteler Otogarı'nın temeli atıldı!

Eskişehir Çifteler Otogarı'nın temeli atıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çifteler İlçesi’nde hayata geçireceği Yeni Otogar Binası ve Hizmet Birimleri Merkezi'nin temelini attı.




Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çifteler İlçesi’ne yapılacak olan Yeni Otogar Binası ve Hizmet Birimleri Merkezi'nin temelini attı.


Konuyla ilgili açıklama yapan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen “Bugün burada, Çifteler’in en temel ihtiyaçlarından bir kısmını daha çözecek olan önemli bir yatırımın ilk temel harcını atmak için toplanmış bulunuyoruz. Tüm sıkıntılara rağmen ilçelerimizin, yıllar boyu birikmiş sorunlarını da birer birer çözüme kavuşturmaya başladık. Çifteler İlçemizde önemli altyapı yatırımları gerçekleştiriyoruz. İlçemizin insan sağlığına zararı olan asbest içeren eski içme suyu hatlarını yeniledik. Çiftelere son 1 yıl içinde 13 kilometre içme suyu 5 kilometre de kanalizasyon hattı yaptık. Siz değerli Çiftelerli kardeşlerimize kaliteli ve sağlıklı içme ve kullanma suyu verebilmek için iki bin tonluk yeni su deposunun ve yeni içme suyu arıtma tesisinin inşaatına da başladık. Bu iki büyük yatırımı bu yılsonuna kadar hizmete açacağız” diye konuştu.


 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön