28 / 03 / 2024

Eskişehir Espark AVM'ye Stevie Business Awards'dan 12 ödül!

Eskişehir Espark AVM'ye Stevie Business Awards'dan 12 ödül!

Espark Alışveriş Merkezi, Stevie Business Awards' da 12 ödüle layık görüldü. Stevie Business Award' da 2 altın, 3 gümüş ve 7 bronz ödül ile 2016 yılında en çok ödül kazanan AVM oldu.



ECE Türkiye tarafından yönetilmekte olan Espark Alışveriş Merkezi, Stevie Business Awards' da 12 ödüle layık görüldü. Stevie Business Award' da 2 altın, 3 gümüş ve 7 bronz ödül ile 2016 yılında en çok ödül kazanan AVM oldu. Başvurduğu tüm kategorilerde ödül alan Espark Alışveriş Merkezi pazarlama alanında aldığı ödüllere yenilerini ekledi.


Espark, Stevie Business Award'a, Neuroland ve Bizim İçin Bayramlar Sizinle Güzel etkinlikleri ile başvurdu. Bayramların Türk kültüründeki yerini duygusal bir bakış açısı ile yansıtan "Bizim İçin Bayramlar Sizinle Güzel" kampanyası kapsamında, Alışveriş Merkezi'nin ortak alanına kurulan ve bir evin oturma odası şeklinde dekore edilen sette, Eskişehirli aileler uzak ülkelerde yaşayan akrabaları ile sürpriz bir şekilde bir araya getirildi. Duygu dolu sahnelerin yaşandığı buluşmalar, filme alındı. Sosyal medyada paylaşılan viral film, milyonlarca kişi tarafından büyük ilgi gördü ve beğeni kazandı.


Neuroland aktivitesi ile ise, Espark ziyaretçileri elektronik aletleri beyin gücü ile nasıl kontrol edebildiklerine yakından şahit oldular. Konsantre olunduğunda beynin yaydığı Beta dalgaları, Neuroland için hazırlanan özel başlıklar sayesinde hareket enerjisine, yani dijital sinyallere dönüştü. Bu sayede, elektronik aletleri ziyaretçiler, beyin güçleriyle kontrol edebildiler. Neuroland alanında bulunan istasyonlarda katılımcılar, sadece düşünce güçlerini kullanarak; drone uçurmaktan, ginger kullanmaya, araba yarıştırmaktan mekanik kol oynatmaya kadar farklı düzenekler üzerinde kendilerini deneme imkanı buldular.


Açılışından bu yana, şehre kazandırdığı ulusal ve uluslararası markalar, sağlamış olduğu istihdam, gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel etkinlikler ile Eskişehir'de bir buluşma noktası ve Eskişehirlilerin hayatının ayrılmaz bir parçası haline gelen Espark, 2015 yılında da ICSC Solal Awards' da "Gökyüzü Hediyeleri" projesi ile "Gümüş Ödül"ü Türkiye'ye taşımıştı. 2016 yılında "Bizim İçin Bayramlar Sizinle Güzel" aktivitesi ile ICSC Solal Awards' da İnovasyon" kategorisinde bu yıl ilk kez verilen Özel Ödül'ün, Hermes Yaratıcılık Ödülleri'nde 5 Platin ödülünün yanı sıra Neuroland aktivitesi ile Hermes Yaratıcılık Ödülleri'nde 2 Altın ödülün, Sabre Emea ödüllerinde SABRE In2 ödülünü de alan Espark, kazandığı son ödüller ile de başarısını bir kez daha kanıtlamış oldu.


Hedef Halk


Geri Dön