18 / 04 / 2024

Eskişehir Küçük Sanayi imar planı yeniden Meclis'e sunuldu!

Eskişehir Küçük Sanayi imar planı yeniden Meclis'e sunuldu!

Şubat ayı meclis toplantısında karara bağlanmayan ve oy çokluğuyla rededilen Eskişehir küçük sanayi sitesi kentsel dönüşüm ve gelişim projesine ilişkin 1/5000'lik plan yeniden meclise sunuldu. Madde oy çokluğuyla komisyona havale edildi.



Büyükşehir Belediye Meclisi dün yapıldı. Meclis'te yine tansiyon yükseldi. 100 otobüs alımı için başkanlığa kredi yetki verilmesi konusu tartışma yarattı. AK Parti grubu ilçelere de otobüs verilmesini istedi. CHP grubu ise önce otobüslerin alınıp daha sonra bunların konuşulması gerektiğini söyledi, Konu hakkında söz alan Başkanvekili Abdülkadir Adar, "Büyükşehir ilçelere otobüs vermek istemiyor diye bir algı oluşturuyorsunuz. Böyle bir şey yok. Önce otobüsleri alalım sonra hangi ilçeye kaç otobüs verilecek konuşalım" dedi. 


Tartışmaların sonunda otobüs alımları için belediyeye kredi yetkisi verilmesi AK Parti grubu tarafından ret edildi. Şubat ayı meclis toplantısında karara bağlanmayan ve oy çokluğuyla rededilen küçük sanayi sitesi kentsel dönüşüm ve gelişim projesine ilişkin 1/5000'lik plan yeniden meclise sunuldu. Madde oy çokluğuyla komisyona havale edildi.


Eskişehir Yenigün Gazetesi


Geri Dön