25 / 04 / 2024

Eskişehir Novacity 18 ayda teslim!

Eskişehir Novacity 18 ayda teslim!

Firma: Atabir İnşaat

Proje: Nova City

Atabir İnşaat, Eskişehir'in inşaat metrekaresi anlamında en geniş konut projesi Novacity, yatırımcılara nitelikli ve tarz sahibi bir yaşam alanı sunmayı hedefliyor. Firma ortaklarından Oktay Atay, yeni yaşam alanı hedeflediklerini söyledi.



Oktay Atay, farklı mimari yapısı ile tarz sahibi olan, alışveriş merkezi, spor kompleksi, spa ve yüzme havuzu gibi sosyal imkanlarıyla konforu sunan yeni bir yaşam alanı inşa ettiklerini söyledi. Atay "Eskişehir'in merkezinde ve inşaat metrekaresi en geniş konut projesi Novacity, işyeri ve 2+1,3+1,4+1 daire seçenekleri sunuyor" dedi. Atay, projede uygun ödeme seçeneklerinin bulunduğunu belirterek, yatırımcıları davet etti. 


Novacity'nin imara açılan Eski fabrikalar bölgesinde yükseldiğini belirten Oktay Atay, "Etrafında Acıbadem Hastanesi, Özdilek Alışveriş Merkezi, Divan Otel ve Hilton Otel gibi komşulara sahip olan projemizin yatırımcılar ve kullanıcılar açısından en önemli özelliği 1+1 ve 1+0 rezidanstan ziyade 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere aile yaşamına yönelik rezidans tarzına sahip olması" diye konuştu. 

Toplam 39 bin metrekarelik inşaat alanına sahip projenin, 86 adet konut amaçlı daire ve 17 işyeri olarak planlandığım anlatan Atay, projenin yedi bloktan oluştuğunu bildirdi. Azkatlıbloklarda3+lve 4+1 dairelerin, çok katlı bloklarda ise 2+1 ve 3+1 dairelerin bulunacağını aktaran Atay, şöyle devam etti: "Binaların zemin katında ise alanı 350 ile 500 metrekare arasında değişen 17 iş yeri, eksi birinci katta 2 bin 400 metrekarelik alanda spor kompleksi ,spa ve kapalı havuz ve misafir otoparkları, ayrıca eksi ikinci katta her daireye iki araç kapasiteli otopark yer alacak." Yedi aylık bir sürede yüzde 60'ı tamamlanan projeyi 2015 yılının Ağustos ayında teslim etmeyi planladıklarını söyleyen Oktay Atay, firmanın 2001yılından beri gayrimenkul sektöründe yer aldığını dile getirdi. 2005 yılından bu yana da inşaat sektöründe birçok projeyi tamamladıklarını anlatan Atay, şunları kaydetti: "Firma olarak estetik ve sağlamlık temelli alanların oluşumuna fayda sağlarken, sektöre değer katacak çalışmalarda bulunuyoruz. Atabir İnşaat, günümüzde çevresel düzenlemeye ve şehrin yapısına uygun binalar tasarlıyor. Sektörde bizi ayıran en önemli özelliğimiz ise inşa etme hızımız ve satılabilirliği yüksek, kazanç sağlayan projeler üretmemiz. Müşterilerimize küçük projelerde 6 ila 8 ayda, büyük projelerde ise 18 ila 20 ayda projeyi tamamlama süresi veriyoruz. Reel anlamda projenin satılabilirliği hızlı ve yüksek olması, alıcının daha sonraki süreçte kazanç elde etmesini sağlıyor." 


Dünya Eskişehir


projeye sor



Geri Dön