20 / 04 / 2024

Eskişehir Odunpazarı ve Sivrihisar'daki asfalt çalışmaları tamamlandı!

Eskişehir Odunpazarı ve Sivrihisar'daki asfalt çalışmaları tamamlandı!

Odunpazarı, Han, Mahmudiye ve Seyitgazi ilçelerinden sonra Beylikova ilçesi Sultaniye-Akgüney Mahalleleri arasındaki yolun asfalt sathi kaplaması ile Sivrihisar ilçesi Gülçayır ile Buzluca Mahalleleri arası asfalt sathi kaplamaları tamamlandı.




Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri Şube Müdürlüğüne ekipler, asfalt sathi kaplama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Odunpazarı, Han, Mahmudiye ve Seyitgazi ilçelerinden sonra Beylikova ilçesi Sultaniye-Akgüney Mahalleleri arası toplam 3,5 km. yolun asfalt sathi kaplaması ile Sivrihisar ilçesi Gülçayır ile Buzluca Mahalleleri arası toplam 7,4 km.’nin asfalt sathi kaplamaları tamamlandı.


Sürücülerin can ve mal güvenliğinin sağlanmasının yanı sıra tarım arazilerinin tozdan kurtulmasına yönelik olarak asfalt kaplama çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten yetkililer, teknik personel tarafından önceliği tespit edilen ana arter yollar ve toplu taşımanın yapıldığını, mahalle yollarında yoğunlaştıklarını belirterek “bütçe imkânları çerçevesinde planlanan mahalle yollarının asfalt kaplama yapılmaya devam edilecektir” dediler.


Eskişehir Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön