18 / 04 / 2024

Eskişehir Panaroma Plus GYODER kampanyasına katıldı!

Eskişehir Panaroma Plus GYODER kampanyasına katıldı!

GYODER,ülke ekonomisini canlandırmak için yeni bir kampanyayı hayata geçirdi. Kampanya kapsamında Eskişehir'de Halk GYO'nun yaptığı Panaroma Plus'ta yer alacak. Buna göre aylık 0.7 faiz ve 120 ay vadeyle satışa sunacak.



GYODER, hain darbe girişimi sonrası ülke ekonomisini canlandırmak için yeni bir kampanyayı hayata geçirdi. Kampanya kapsamında GYODER üyesi 49 firma 118 projesini aylık 0.7 faiz ve 120 ay vadeyle satışa sunacak. Kampanya kapsamında Eskişehir'de Halk GYO'nun yaptığı Eskişehir Panaroma Plus'ta yer alacak. 


Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği), ülke ekonomisini canlandırma amacıyla yeni bir kampanya için üye firmaları bir araya getirdi. 31 Ağustos'a kadar sürecek kampanya kapsamında GYODER üyesi 49 firma, 118 projesini 120 ay vadeli ve aylık yüzde 0.7'lik bir kredi faizi ile tüketiciye sunuyor. Satılan gayrimenkuller için peşinat yüzde 20 olurken, yüzde 5 de ara ödeme yapılacak. Kampanya kapsamında Eskişehir'de Halk GYO'nun yaptığı Eskişehir Panaroma Plus'ta yer alacak. 


DAHA KOLAY ŞARTLARDA EV SAHİBİ OLACAKLAR 

Gayrimenkul sektörünün öncü derneği olarak her zaman olduğu gibi Türkiye'ye ve Türkiye ekonomisine güvenlerinin sonsuz olduğunu belirten GYODER Başkam Aziz Torun, sektörün üretimi ve istihdamı azaltmadan yoluna devam ettiğini söyledi. Torun şöyle devam etti: "Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER, ekonomik büyümeye katkıda bulunmak ve sektöre ivme kazandırmak için Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye kampanyasına öncülük ediyor. Ülkenin geçtiği bu zor dönemde Türkiye ekonomisine olan güveninin göstergesi olarak hayata geçen bu büyük kampanya sayesinde vatandaşlar, daha kolay şartlarda ev sahibi olma imkânı yakalayacak. Tüm üyeleriyle birlikte ülkenin kalkınması, istihdamın artması ve sektörün ekonomiye katma değer sağlaması için çalışmalarına devam eden GYODER, bu kampanyayla birlikte ortak bir kalkınma hareketini başlatmayı amaçlıyor."


panoramaplus.halkgyo.com.tr


2 Eylül Gazetesi


Geri Dön