28 / 03 / 2024

Eskişehir Panorama Plus ve Referans Bakırköy değerleme raporu!

Eskişehir Panorama Plus ve Referans Bakırköy değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Eskişehir Panorama Plus projesinin ve Referans Bakırköy projesinin 2015 sonu değerleme raporlarını yayınladı. İşte değerleme raporları..



Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Eskişehir Panorama Plus projesinin ve Referans Bakırköy projesinin 2015 sonu değerleme raporlarını yayınladı. 


Açıklama:

Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2014 yılsonu değerleme raporları, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından değerleme şirketine hitaben iletilen 07/12/2015-13318 tarih ve sayılı yazıya istinaden, Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından revize edilmiştir. Raporlarda gayrimenkullerin ekspertiz değerlerine ilişkin herhangi bir değer değişimi olmayıp, revizeler Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından ilgili mevzuata uyum çerçevesinde gerçekleştirilmiştir.


Eskişehir Panorama Plus değerleme raporu için tıklayın

Referans Bakırköy değerleme raporu için tıklayın



Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Halk GYO projelerinden Eskişehir Odunpazarı'nda yükselen Panorama Plus'ta 2015 yılının tamamında 58 bağımsız birimin satışından 25,3 milyon liralık gelir elde edildi..


Panorama Plus'ta 25,3 milyon liralık satış yapıldı

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde Halk GYO tarafından inşa edilmekte olan Panorama Plus projesinin 2015 yılına ilişkin satış ve gelir verilerini kamuoyu ile paylaşan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), 97 adet konut ve 5 adet ticari ünite olmak üzere toplam 102 bağımsız bölümden meydana gelen Panorama Plus projesinde 58 adet bağımsız bölümün satıldığını ve bu satıştan 25,3 milyon TL elde edildiğini bildirdi. Ayrıca söz konusu dönemde Panorama Plus projesinde 9,6 milyon TL olan 46 adet bağımsız bölümün tapu devir işlemlerinin tamamlandığı da bildirildi.

 

Halk GYO'nun Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı açıklama ise şu şekilde:

Halk GYO portföyünde yer alan, Eskişehir İli Odunpazarı İlçesi 13124 Ada 1 parselde kayıtlı bulunan arsa üzerinde inşası tamamlanan ve satış sürecinin devam ettiği panorama Plus projesinde 97 adet konut ve 5 adet ticari ünite olmak üzere toplam 102 adet bağımsız bölüm yer almakta olup, söz konusu projede 31 Aralık 2015 tarihi itibariyle; 58 adet bağımsız bölümün (57 adet konut / 1 adet ticari ünite) satışı ile 25,3 milyon TL'lik satış tutarına ulaşıldığı ve satış tutarı toplamı 19,6 milyon TL olan 46 adet bağımsız bölümün tapu devir işlemlerinin de tamamlandığı belirtildi.


Star


Geri Dön