17 / 04 / 2024

Eskişehir PTT müdürlüğü PTT Hizmet ve Santral Binası'nı satışa çıkardı!

Eskişehir PTT müdürlüğü PTT Hizmet ve Santral Binası'nı satışa çıkardı!

Eskişehir PTT müdürlüğü PTT Hizmet ve Santral Binası mevcut haliyle 16 Ekim Perşembe günü saat 10.30’da Eskişehir PTT Başmüdürlüğünde ihale ediliyor. Taşınmazın ihalesi kapalı zarf artırma usulüyle yapılacak.



Eskişehir PTT müdürlüğü PTT Hizmet ve Santral Binası mevcut haliyle 750 bin TL bedelle ihale ediliyor. Taşınmazın satışı  kapalı zarf artırma usulüyle yapılacak.Eskişehir PTT müdürlüğü PTT Hizmet ve Santral Binası mevcut haliyle 16 Ekim Perşembe günü saat 10.30’da Eskişehir PTT Başmüdürlüğünde ihale ediliyor. 


Eskişehir PTT Başmüdürlüğünden:

1) Eskişehir PTT Başmüdürlüğünün mülkiyetinde Eskişehir İli Sivrihisar İlçesi, HızırbeyMahallesi Eskişehir Asfaltı Sokağında bulunan, tapuda 29 28 Ş-C pafta, 332 ada, 125 parsel nolu2244,00 m² mesahalı arsa ve üzerinde bulunan bahçeli betonarme Sivrihisar PTT Hizmet ve Santral Binası mevcut haliyle kapalı zarf artırma usulü ile satışa çıkarılmıştır.

2) İhalenin yapılacağı yer: Eskişehir PTT Başmüdürlüğü Arifiye Mah. 2 Eylül Caddesi PTT Çıkmazı Sokak No: 9 26102 Odunpazarı-ESKİŞEHİR adresinde olup, telefon no: 0 (222) 230 13 63,Fax: 0 (222) 221 22 07 dir.

3) İhale konusu taşınmaza ait ihale şartnamesi çalışma saatleri içerisinde Eskişehir PTT Başmüdürlüğü Yapı ve Teknik İşler Müdürlüğü 123 nolu odada incelenebilecek ve 25.00.-TL karşılığı temin edilebilecektir.

4) İsteklilerin ihaleye iştirak edebilmeleri için ihale başlangıç saatine kadar verecekleri teklif mektubu ile birlikte 22.500,00-TL (YirmiİkiBinBeşyüz Türk Lirası)’lik geçici teminat makbuzu veya mektubu (Banka teyit yazısı ile birlikte); ihale dokümanının satın alındığına dair belge, ikametgâh senedi; tebligat için adres beyanı; gerçek kişi olması halinde nüfus cüzdanı örneği, tüzel kişi olması halinde tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya benzeri bir makamdan ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge aslı veya noter tasdikli sureti; teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi ve imza sirküleri (gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza sirküleri, tüzel kişi olması halinde, şirket ortaklarının hisse durumlarını ve şirketteki görevlerini belirten son durumunu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi aslı veya noter tasdikli sureti ve tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.); vekâleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin noter tasdikli vekâletnamesi ile noter tasdikli imza sirküleri ve her sayfası imzalı şartname ile birlikte en geç ihale günü 16.10.2014 saat 10.30’a kadar Eskişehir PTT Başmüdürlüğü Yapı ve Teknik İşler Müdürlüğü 123 nolu odaya (Arifiye Mahallesi 2 Eylül Caddesi PTT Çıkmazı Sokak No:9 26102Odunpazarı-ESKİŞEHİR) teslim edilmesi veya iadeli taahhütlü olarak posta vasıtasıyla gönderilmesi gerekmektedir.

5) Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren en az 45 gündür.

6) Taşınmaz satışı ile ilgili ihale 16.10.2014 Perşembe günü saat 10.30’da Eskişehir PTT Başmüdürlüğünde 2. Kat toplantı salonunda yapılacaktır.

7) Taşınmaz malın tahmin edilen bedeli 750.000,00-TL (YediYüzElliBin Türk Lirası) olup, geçici teminat miktarı 22.500,00-TL (YirmiİkiBinBeşyüz Türk Lirası) dır.

8) Vergi, Resim ve Harçlarla Devir ve Ferağa Ait Giderler:

Satıştan doğacak giderler (satış işlemleri ve bu işlemler sırasında düzenlenen belgeler ile her çeşit vergi, resim, harç diğer mali yükümlülükler) alıcıya aittir.

9) Kurumumuz 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa tabi olmayıp ihaleyi yapıp yapmamakta ya da dilediğine yapmakta serbesttir.

İlan olunur.



Geri Dön