16 / 04 / 2024

Eskişehir'de imara açılan yolların alt temel dolgu çalışmaları başladı!

Eskişehir'de imara açılan yolların alt temel dolgu çalışmaları başladı!

Yol İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri, imara açılan ve Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluğunda olan yollarda yeni araç ve ekipmalarıyla alt yapı kurumlarının çalışma yapabilmeleri için yol alt temel dolgusu çalışmalarını sürdürüyor.




Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri, imar planlarında 20 metre üzerindeki yolların temel alt dolgu çalışmalarına başladı.


Büyükşehir Belediyesi tarafından Zincirlikuyu ve Aşağısöğütönü mevkilerinde imara açılan yolların alt temel dolgu çalışmaları başladı. Yol İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri, imara açılan ve Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluğunda olan 20 metre genişliğindeki yollarda yeni araç ve ekipmalarıyla alt yapı kurumlarının çalışma yapabilmeleri için yol alt temel dolgusu çalışmalarını sürdürüyor. Yetkililer, Zincirlikuyu, Aşağısöğütönü ve Toki Evleri mevkilerindeki yol temel alt dolgu çalışmalarını kısa bir sürede tamamlamayı planladıklarını belirterek, bölgede daha sonra çalışacak olan alt yapı kurumlarına devir edeceklerini söylediler.


Eskşehir'in Sesi


Geri Dön