18 / 04 / 2024

Espada İzmir'de 264 bin TL'ye! Yeni proje!

Espada İzmir'de 264 bin TL'ye! Yeni proje!

Firma: Kılıçlar Group

Proje: Espada İzmir

Espada İzmir projesi 400 milyon TL'lik yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Fiyatların 264 bin TL'den başladığı projede ön satışlar devam ediyor.




Espada  İzmir  projesi İzmir Bornova'da hayata geçiriliyor. Kılıçlar Grup imzası taşıyan projede hafriyat çalışmaları devam ediyor. Temeli 1 ay sonra atılacak olan Espada İzmir'de 1.100 konut yer alıyor.


Espada İzmir projesi 400 milyon TL'lik yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. 3 kuleden oluşan  Espada İzmir  projesinde ön satışlar devam ediyor. 


Dört katı alışveriş merkezine, iki katı ofislere ayrılan Espada İzmir'in arsa alanı 18 dönüm olarak belirlendi. 2019 yılında sahiplerine teslim edilecek olan projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Bornova Espada İzmir'de 1+0, 1+1, 1+1 dubleks, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1, 4+1 dubleks ve 5+1 dubleks konut seçenekleri yer alıyor. Projede fiyatlar 264 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Espada İzmir Bornova ve Bayraklı merkeze 5 dakika, Altındağ otoyol bağlantı noktasına ise 2 dakika mesafede yer alıyor. Projenin sosyal alanları arasında; yüzme havuzu, otopark ve spor tesisi mevcut.


Espada İzmir de 264 bin TL ye! Yeni proje!



Espada İzmir de 264 bin TL ye! Yeni proje!



Espada İzmir de 264 bin TL ye! Yeni proje!



Espada İzmir de 264 bin TL ye! Yeni proje!



Espada İzmir de 264 bin TL ye! Yeni proje!




Web adresi: www.espadaizmir.com

Telefon: 0850 622 33 90 

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com



Haber Ege Telgraf Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


KILIÇLAR GROUP Bornova'da 400 milyon liralık konut yatırımına imza atacak. Biri 42 diğerleri 33 katlı toplam üç gökdelen için kolları sıvayan Kılıçlar Group, Espada İzmir, projesinin temelini önümüzdeki ay atacak. Balkonlu gökdelen daireleri, dört katı AVM, iki katı ofis olmak üzere toplamda bin 100 dairenin yer alacağı proje önceki gün bine yakın davetlinin katılımı ile Swissotel Büyük Efes'te tanıtıldı. Üç ayrı gökdelenin yer alacağı Espada İzmir, doğa ile iç içe bir konseptle ilk olma özelliği taşıyor. Gökyüzüne uzanan 100 dönüm yeşil alan ve begonvil bahçelerinin de yer alacağı projenin 2019 yılında tamamlanması planlanıyor. 

Espada İzmir, projesinin tanıtım gecesi İzmirli ve Egelilerden yoğun ilgi görürken davetliler projeyi incelemenin yanı sıra Türk pop müziğinin güçlü yorumcusu Işın Karaca'nın şarkıları ile eğlendi. Seslendirdiği şarkılar kadar kilo verdikten sonra güzelliğine güzellik katan ünlü sanatçı hayranlarından yine tam not aldı. 


Ege Telgraf


projeye sor



Geri Dön