20 / 04 / 2024

Essa Flora Evleri Çekmeköy satılık daire fiyatları!

Essa Flora Evleri Çekmeköy satılık daire fiyatları!

Firma: Essa Gayrimenkul

Proje: Çekmeköy Essa Flora

İçerisinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin bulunduğu Essa Flora Evleri Çekmeköy satılık daire fiyatları 2+1'ler için minimum 270 bin dolardan başlıyor...




Essa Flora Evleri projesi Essa Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Konum olarak Çekmeköy'de yer alan Essa Flora Evleri projesinde bulunan konut tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanmış durumda. Toplamda  5 blok halinde yükselen Essa Flora Evleri 'nin blokları 3'er kattan oluşuyor. 


Toplam 59 adet dairenin bulunduğu Essa Flora Evleri Çekmeköy satılık daire fiyatları haberimizin devamında paylaşılıyor. Teslimatları 2014 yılının Nisan ayında yapılacak olan Essa Flora Evleri Çekmeköy projesinin satışları devam ediyor. Essa Flora Evleri Çekmeköy satılık daire fiyatları 'nın ayrıntıları şöyle: 


Essa Flora Evleri Çekmeköy satılık daire fiyatları: 


Essa Flora Evleri Çekmeköy satılık daire fiyatları kapsamında 2+1 evler 270 bin dolardan, 3+1 evler 440 bin dolardan başlıyor. Essa Flora Evleri Çekmeköy satılık daire fiyatları 'na göre 4+1 evlerin fiyatarı 685 bin dolara kadar çıkıyor. 


Konut sahiplerine fitness center, kapalı ve açık otopark alanları ve basketbol sahası, çocuk havuzu, yetişkin havuzu ve çocuk oyun alanları gibi imkanların sunulduğu Essa Flora Evleri Çekmeköy satılık daire fiyatları için projenin 444 0 417 numaralı  telefonundan daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. 



Web adres: http://www.essaflora.com

Telefon: 444 0 417

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön