26 / 04 / 2024

Essa Flora Evleri Çekmeköy!

Essa Flora Evleri Çekmeköy!

Firma: Essa Gayrimenkul

Proje: Çekmeköy Essa Flora

2014 Nisan'da teslim edilecek olan Essa Flora Evleri Çekmeköy projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. Essa Flora Konutlarında yer alan 2 oda 1 salon daireler 280 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor...



Essa Gayrimenkul tarafından inşa edilen Essa Flora projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri mevcut. Lokasyon olarak İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de konumlandırılan Essa Flora Evlerinde konutların satış süreci devam ediyor.


5 blok halinde yükselen Essa Flora Evleri Çekmeköy projesinde bahçe katları, ara katlar ve çatı katlar tipinde daireler yer alıyor. Essa Flora Evleri Çekmeköy fiyat listesi bilgisinden önce projenin detaylarından bahsetmeye devam edelim.


Blokların 3 katlı olarak tasarlandığı Essa Flora Evleri Çekmeköy projesinde yer alan daireler minimum 280 bin dolardan başlıyor. Yüzde 40'ı bitmiş durumda olan Essa Flora Konutlarında dairelerin teslimleri 2014 yılının Nisan ayında gerçekleşecek.


Essa Flora Evleri Çekmeköy projesinden konut sahibi olmak için daire tutarının yüzde 25'i peşinat olarak veriliyor. Kalan yüzde 75'lik tutar ise banka kredisi kullanılarak 120 aya kadar vadelendirme yapılabiliyor. Essa Flora Evleri satılık daire fiyatları şöyle:


Çekmeköy Essa Flora Evleri fiyatları:

2+1 daireler 280 bin dolar ile 690 bin dolar arasında,

3+1 daireler 440 bin dolardan,

4+1 daireler 685 bin dolardan başlıyor.


Essa Flora Evleri Çekmeköy nerede?

Çekmeköy Essa Flora Evleri adres: Merkez Mahallesi, Durmuşoğlu Cad. Hoşseda Sokak Çekmeköy/İstanbul 


Essa Flora Evleri iletişim

Telefon: 444 0 417

Web adres: www.essaflora.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön