26 / 04 / 2024

Essa Flora Evleri iletişim!

Essa Flora Evleri iletişim!

Firma: Essa Gayrimenkul

Proje: Essa Flora

Essa Flora Evleri iletişim ve adres bilgisi şöyle: Merkez Mahallesi, Durmuşoğlu Cad. Hoşseda Sokak Çekmeköy/İstanbul - Çekmeköy Essa Flora Evleri satış ofisi telefon numarası: 444 0 417



5 bloktan meydana gelen  Essa Flora  projesi lokasyon olarak İstanbul'un Anadolu Yakasında yer alan Çekmeköy ilçesinde konumlandırılıyor. Essa Flora Evleri iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. 


2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşan Essa Flora Evleri Çekmeköy projesinde yer alan bloklar 3,5 katlı olarak tasarlandı.  Essa Flora satış ofisi ile 444 0 417 numaralı telefondan irtibata geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.


16 bin metrekare arsa alanına sahip olan Essa Flora Evlerinde banka kredisi kullanılabiliyor. Essa Flora Evleri  Essa Gayrimenkul  tarafından hayata geçiriliyor. Essa Flora Evleri iletişim bilgilerinden önce projede yer alan dairelerin fiyatlarından bahsedelim. 


Essa Flora Evleri fiyat listesi:

2+1 daireler 280 bin dolar ile 330 bin dolar arasında,

3+1 daireler 370 bin dolar ile 680 bin dolar arasında,

4+1 daireler 500 bin dolar ile 680 bin dolar arasında değişiyor.  Çekmeköy Essa Flora Evleri nerede sorusunun yanıtı şöyle: 


Essa Flora Evleri Çekmeköy nerede?

Çekmeköy Essa Flora adres: Merkez Mahallesi, Durmuşoğlu Cad. Hoşseda Sokak Çekmeköy/İstanbul 


 Essa Flora Evleri iletişim!


Essa Flora Evleri iletişim:

Telefon: 444 0 417

Web adres: www.essaflora.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön