25 / 04 / 2024

Essa Flora Evleri!

Essa Flora Evleri!

Firma: Essa Gayrimenkul

Proje: Essa Flora

Banka kredisi kullanılarak daire sahibi olunabilen Essa Flora Evleri projesinde 2 oda 1 salon daireler 280 bin dolardan başlıyor. Essa Flora Çekmeköy Konutlarında anahtar teslimleri 2014 Nisan'da yapılacak...



2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konut alternatiflerinin sunulduğu  Essa Flora  Evleri projesi toplamda 5 bloktan meydana geliyor.  Essa Gayrimenkul  imzası ile yükselen Essa Flora projesi lokasyon olarak İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde konumlandırılıyor.


Blokların 3 katlı olarak tasarlandığı Essa Flora Evleri projesinin içinde peyzaj alanı, 2 adet çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, misafir otoparkı, 2 adet yetişkin yüzme havuzu ve basketbol sahası gibi sosyal alanlarda mevcut durumda.


Essa Flora Evleri fiyatları kapsamında konutlar 280 bin dolardan başlayarak yükseliyor. Çekmeköy Essa Flora ödeme planı kapsamında projeden daire sahibi olmak isteyenler yüzde 25'lik tutar peşin olarak ödüyor. Geriye kalan ise banka kredisi kullanılarak 120 aya kadar taksitlendirilebiliyor.


Satışların devam ettiği Essa Flora Evleri Çekmeköy Konutlarında daire teslimleri 2014 yılının Nisan ayında gerçekleşecek. Essa Flora Evleri ulaşım bilgisine göre 444 0 417 no'lu telefonu arayarak satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Essa Flora satılık daire fiyatları şöyle: 


Essa Flora Evleri Çekmeköy fiyatları:

2 oda 1 salon daireler 280 bin dolardan,

3 oda 1 salon daireler 370 bin dolardan,

4 oda 1 salon daireler 500 bin dolardan başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor. 


Çekmeköy Essa Flora Evleri nerede?

Essa Flora Evleri Çekmeköy adres:Merkez Mahallesi, Durmuşoğlu Cad. Hoşseda Sokak Çekmeköy/İstanbul 


Essa Flora Çekmeköy iletişim:

Telefon: 444 0 417

Web adres: www.essaflora.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön