26 / 04 / 2024

Essenora Gaziosmanpaşa Küçükköy satılık daire!

Essenora Gaziosmanpaşa Küçükköy satılık daire!

Firma: Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi

Proje: Essenora

Essenora Gaziosmanpaşa Küçükköy satılık daire fiyatları 397 bin liradan başlayarak değişiyor. Essenora Gaziosmanpaşa konut projesinde 758 daire, 12 ticari birim ve 1 market yer alıyor...




Yimta İnşaat, Akın&Atik ve Enga Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor olan Essenora projesi İstanbul Gaziosmanpaşa'ya bağlı Küçükköy'de yükseliyor. Essenora Gaziosmanpaşa projesi 6 blok olarak tasarlandı.


Essenora Evleri Gaziosmanpaşa projesi 758 adet daire, 12 adet ticari ünite ve 1 marketten meydana geliyor. Essenora Gaziosmanpaşa Küçükköy satılık daire fiyatları 397 bin liradan başlıyor.


Essenora Evleri Gaziosmanpaşa projesinde yüzde 25 peşinatla yapılan ödemelerde yüzde 3'lük, yüzde 50 peşinatla yapılan ödemelerde yüzde 7'lik ve tamamı peşin olarak yapılan ödemelerde yüzde 15'lik indirim yapılıyor.


Essenora Gaziosmanpaşa Küçükköy satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak belirlendi. Essenora Gaziosmanpaşa'da teslimler Haziran 2016'da gerçekleştiriliyor.


Gaziosmanpaşa Essenora Evleri projesi 160 milyon liralık yatırımla hayata geçiriliyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Essenora projesinde mini spor alanları, çocuk oyun alanı, yüzme havuzu, fitness, sauna, otopark gibi sosyal imkanlar bulunuyor.



Essenora Rezidans Küçükköy nerede?

Essenora Rezidans adres bilgileri: Fevzi Çakmak Mah. Kemal Şeker Bulvarı KÜÇÜKKÖY /  İstanbul 



Essenora Küçükköy iletişim

Telefon: 444 8 344

Web adresi: www.essenora.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön