28 / 03 / 2024

ESTAP, Bursa'da iş ortaklarıyla buluştu!

ESTAP, Bursa'da iş ortaklarıyla buluştu!

ESTAP, Bursa'da iş ortakları ile buluştu. Estap, 25. Yılına özel tasarladığı yeni ürünlerini tanıtmak için Türkiye'nin çeşitli illerinde iş ortaklarıyla buluşmaya hız kesmeden devam ediyor.



25 yıldır rack kabinetler ve aksesuarları, telekom saha kabinetleri (dahili / harici ortam), server ve data center kabinetleri ve IT sektörüne yönelik geniş bir ürün çeşitliliğine sahip sektörün önde gelen firmalarından olan Estap, yeni ürünlerini anlattığı seminerlere bir yenisini daha ekleyerek 21 Ekim 2014 tarihinde Bursa'daki iş ortaklarıyla bir araya geldi. 

Estap’ın yeni seri ürünleri, gelişmiş yapısal üstünlükleri ve  sunduğu kullanım kolaylıklarıyla dikkat çekiyor. Mühendislik çözümlerinde sınır tanımadığını kanıtlayan yeni ürünler, sektörde son yıllarda yaşanmamış ve uzun zamandır beklenen bir yeniliğe imza atıyor.

Estap,  ilgili seminerde Duvar Tipi Kabinetler, Universalline, Data Center Kabinetler ve Standart Dış Ortam Kabinetleri' ile iş ortaklarını bilgiyle donattı. Estap'ın yeni ürünleri ve hedefleriyle ilgili bilgi sahibi olan iş ortakları, aynı zamanda yeni ürünleri yerinde inceleme fırsatı buldu. Kabinet kavramını kökünden değiştirecek ürünler ile Estap, iş ortakları tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Estap Genel Müdürü Murat Eti konuyla ilgili şu sözleri aktardı: "Teknoloji ve kalite açısından sektörde lider bir kuruluş olarak her zaman hedefimiz, iş ortaklarımıza en yüksek faydayı sağlayacak ürün ve hizmetleri en iyi çözüm ortağı olarak sunmak ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde sağlamaktır. 25. yılımızda duyurmuş olduğumuz ve son yıllarda sektörde görülmemiş yeniliklerle donatılmış yeni ürünlerimiz ile iş ortaklarımıza yeni fırsatlar yaratabilmiş olmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz.  Bu heyecan ile,  iş ortaklarımızın bulunduğu illeri ziyaret ediyor, ürünlerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda bilgilendirmeler yapıyoruz. Bu seminerler kapsamında şimdiye kadar İstanbul,  Ankara  ve İzmir'de iş ortaklarımız ile bir araya geldik. Bugün ise bu seminerlere bir yenisini daha ekleyerek Bursa'daki iş ortaklarımız ile buluşup yeni ürünlerimizi tanıttık. Hedefimiz benzer çalışmaları arttırmak ve iş ortaklarımız için vazgeçilmez olmak" dedi.

Üretiminin büyük bir bölümünü 65 ülkeden fazla ülkeye ihraç eden Estap A.Ş, 2013 yılı Türkiye ilk 500 Bilişim Şirketi listesinde satış gelirlerine göre 90. sırada, Türkiye merkezli üretici listesinde 104 şirket arasından 12. sırada, üretici-donanım 60 şirket arasından 7. sırada olup, Legrand Grup sinerjisi sayesinde ihracatını ve Türkiye’deki istihdamını arttırarak faaliyetlerine devam etmektedir.



Geri Dön