24 / 04 / 2024

Eston Deniz ve Eston Şehir ayrıcalıklı yaşam vaat ediyor!

Eston Deniz ve Eston Şehir ayrıcalıklı yaşam vaat ediyor!

Eston Yapı olarak halen devam eden iki büyük projemiz var Eston Deniz ve Eston Şehir. Her iki projemiz de yeşil ve mavi içinde alabildiğine doğal ve ayrıcalıklı bir yaşam biçimi vaat ediyor



Yeşil ve mavi demek çocukların çocukluklarını  doğal ortamlarında yaşaması demek: özgürce koşup oynayabilmeleri, ağaca tırmanıp, toprağa çıplak ayakla basmaları, denizde yüzüp, balık tutmaları, çiçek toplayıp, karınca yuvalarını keşfetmeleri, kumdan kale yapıp, 4 mevsim güneşle/yağmurla temas etmeleri, tüm enerjilerini doğal yollarla dışarı atabilmeleri demek.

Üstelik bunu güvenli site ortamında, tam da evlerinin önünde ki bahçede, ortak yeşil alana, iki adım ötedeki çocuk havuzlan ve oyun alanlarında kendisi gibi onlarca arkadaşı ile yapabilmeleri demek. Yeşil ve mavi demek, yüksek binaların içine tıkılmadan, bilgisayar bağımlısı olmadan çocukluğunu çocuk gibi yaşayabilmek demek.

Bahçeşehir'in ismine sadık kalarak planlamasını gerçekleştirdiğimiz, çevresinde giderek yükselen binaların aksine ailelere yatay yaşam alanları sunan, toplamda 2800 konuttan oluşacak Eston Şehir projemiz Bahçeşehir'in en büyük bahçeli ev projesi. Ferah bahçeleri, yeşil alanları, havuzlan ve sosyal tesisleri ile çocukların sağlıklı gelişimi için önemli olanaklar sağlıyor.

5359 konuttan oluşacak olan Eston Deniz projemiz ise önündeki 1,5 km'lik sahili ve marinasıyla İstanbul'da eşi benzeri olmayan çok özel bir proje. Eston Deniz'de çocuklar denize gitmek için tatili beklemek zorunda kalmıyor.

Aileler için 3+1 'den başlayarak 5+2'ye kadar farklı büyüklüklerde ev tipleri sunan her iki projemizde de çocuklar doğayla iç içe olmanın ayrıcalığını yaşıyor. Doğal hayatı sadece kitaplardan okuyarak, filmlerde görerek değil, dokunarak, koklayarak, hissederek kendileri keşfediyorlar.

Evlerimizi tercih edenlerin %80'inin küçük çocuklu aileler olması Eston'un çocuk odaklı yaklaşımının en büyük göstergesi. Ve tüm bunlar sadece çocukların çocuklukları masal gibi geçsin diye.

 Eston Şehir, geniş bahçeli villaları, ikiz ve müstakil dubleks çeşitleri ile en yükseği 4 katlı apartman seçenekleri ile İstanbul'un yükselen değeri Bahçeşehir'in en büyük bahçeli ev projesi Eston Yapı bu projesinde, Bahçeşehir'in kuruluş konseptine sadık kalarak yeşillikler içindeki yatay yasama sahip çıkmış. Eston Şehir, 46 yıllık Eston deneyimi ve güvencesi, yemyeşil bahçeli evleri, sosyal donatıyla, kaliteli inşaatı, evlerindeki maksimum metrekare kullanımı ve sunduğu rafine yasam biçimiyle diğer bütün projelerden ayrışıyor.

Eston Şehir; betonlaşmadan, yüksek binalardan, şehrin kaotik ortamından kaçıp, yeşillikler içinde, düzenli ve güvenli site ortamında kendisi gibi insanlarla komşuluk ilişkilerini seven ve çocuklarını bahçeli evde büyütmeyi seçenlerin tercihi.
Apartman dairelerinin bile bahçeli villa keyfi yaşattığı Eston Şehir'de bahçelerin büyüklüğü 495 metrekareye varıyor. Bahçeli apartman daire fiyatları 180 bin TL'den, vidaların fiyatları ise 488 bin TL'den başlıyor. Toplamda 12 kısımdan oluşması planlanan Eston Şehir projesi tamamlandığında 1 milyon metrekarelik yani 1000 dönümlük arazide 2800 konut olacak.

Projenin adı: Eston Şehir
Lokasyonu: Bahçeşehir
Yapan şirket: Eston YAPI A.Ş.
İnşaata başlama tarihi: 2006
İnşaatı bitirme tarihi: 2017
Toplam arsa: 1 milyon metrekare/1000 dönüm
Toplam inşaat alanı: 369 bin 306 metrekare (konut inşaat alanı)
Ticari alanlar: Yerel yönetim tarafından belirlenmiş 5 ticari alan
Sosyal donatılar: Yüzme Havuzlan, Yürüyüş Parkurları, Sosyal Alanlar, Çocuk Oyun Alanları, Spor Alternatifleri, Günlük Alışveriş Merkezleri
Konut bilgileri: Proje toplamda 2800 adet konuttan oluşmaktadır. Projede apt daireleri, dubleks, katlı villa, tripleks, ikiz ve müstakil villalar, sıra evler bulunmaktadır. Minimum ve maksimum daire büyüklükleri 65 metrekare ile 371 metrekare arasında değişmektedir.

Projedeki konutların ayrıntılı fiyatları: Eston Şehir 3.Kısım Evleri'nde apartman daireleri 180 bin TL'den, müstakil tripleks villalar 882 bin TL'den başlayan fiyatlarla; 4. Kısım Evleri'nde Katlı villalar 488 bin TL'den, 5. Kısım Evleri'nde A tipi ikiz dubleksler ise 553 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Projenin ayırt edici özelliği: Eston Şehir'deki evlerin en önemli özelliği "Optimum metrekare kullanımı". 46 senelik inşaat tecrübesiyle Eston, evlerdeki her metrekareyi başarıyla değerlendirerek hiç atıl alan bırakmıyor ve maksimum kullanım alanı yaratarak odaların olduğundan büyük algılanmasını sağlıyor. Proje, her ayrıntısı özenle düşünülmüş mimarisi, çağdaş şehircilik anlayışı ile gerçekleştirilmiş planlaması, büyük alışveriş ve ticaret merkezlerine, TEM Ispartakule ve E-5 otoyol bağlantılarına, havaalanlarına yakın olması, sosyal hayatın içinde, ulaşımı kolay ve ferah bir ortamda bulunmasıyla rakiplerinden ayrışıyor.

www.estonsehir.com / 212 691 55 01
Eston Şehir Tanıtım ve Satış Ofisi / Bahçeşehir


Geri Dön