29 / 03 / 2024

Eston Deniz'de ev alana araba hediye! 459 bin TL'ye!

Eston Deniz'de ev alana araba hediye! 459 bin TL'ye!

Eston Deniz, Babalar Günü'ne özel ekstra avantajlar sunuyor



Mimarisi, marinası  ve yemyeşil alanları ile büyük beğeni toplayan Eston Deniz, Babalar Günü'ne özel ekstra avantajlar sunuyor. Haziran'da Eston Deniz'den ev alan herkes 2010 model VW Polo'ya çekilişsiz kurasız sahip olurken 20 Haziran günü buna bir de yüzde 5 indirim sürprizi eklenecek.

Eston, Haziran ayı  boyunca Eston Deniz projesinden ev alan herkese 2010 model Volkswagen Polo 1.4 lt 85 hp Comfortline Manuel otomobili çekilişsiz kurasız hediye ediyor. Babalar gününde Eston Deniz'li olmayı tercih eden babaları ayrıca bir sürpriz daha bekliyor: Eston Deniz'in yemyeşil bahçeler içindeki deniz manzaralı evlerinden birini alan tüm babalar muhteşem bir VW Polo ile birlikte ekstra %5 indirim fırsatından da yararlanabilecek.

Eston Yapı'nın 2006 yılında Yakuplu'da başladığı Eston Deniz, müstakil dubleks, ikiz dubleks, katlı villa ve en fazla 6 katlı apartmanlardan oluşuyor. 1,5 milyon metrekarelik alanda toplam 5359 konuttan oluşan projede ayrıca 1,5 km. sahil şeridi ve 500 yat kapasiteli marina bulunuyor. Farklı metrekarelerde; bahçeli ve deniz manzaralı olmak üzere; müstakil dubleks, ikiz dubleks ve katlı villa alternatiflerinin fiyatları 459.000 ile 911.000 TL arasında değişiyor.

Eston Deniz'de farklı etaplarda açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis, basketbol, squash, alışveriş merkezi, çocuk oyun alanları bulunuyor. Dileyenler yazın 1.5 km'lik sahil şeridinde su sporlarından faydalanırken tekne tutkunları evlerinin önündeki marinadan teknelerine binerek denize açılıyorlar.

ESTON : 1965 yılında prefabrike yapı elemanları üretmek ve taahhüt projelerini gerçekleştirmek için kurulan ESTON, inşaat sektöründe son yıllarda ortaya çıkan uzmanlaşma eğilimlerine paralel olarak taahhüt ve gayrimenkul geliştirme alanında faaliyet göstermektedir. ESTON, geçmişten devraldığı bilgi ve deneyimler ışığında; toplu konutlar, lüks konutlar, hastaneler, iş merkezleri, endüstri yapıları ve altyapı işleri ile ilgili projeler gerçekleştirmektedir.

Eston Yapı, kurulduğu 28 Mayıs 1998 yılından beri; Eston Beton ve Eston İnşaat dönemlerinde kazandığı tecrübeyi Zeytinoğlu Grubunun değerleriyle bütünleştirdi. Eston Yapı bu güne kadar Ardıçlı Evler, Ardıçlı Göl Evleri, Eston Kandilli Evleri, Eston Derince Evleri gibi önemli projelere imza attı. Eston Yapı içinde bulunduğumuz dönemde  Eston Deniz, Eston Şehir ve Eston Reşitpaşa Evleri üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. 2001 yılında "Entegre Yönetim Sistemi"nin birinci aşaması olarak; ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi çalışmalarına başlayarak 2002 yılı başında belge almıştır. 2002 yılında OHSAS 18001 İş Güvenliği ve İş Sağlığı Yönetim Sistemi, 2003'te de, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi kurularak üç yönetim sistemi, her düzey ve alanda uygulanmaya başlamıştır.

www.estondeniz.com

0212 850 20 20


Geri Dön