20 / 04 / 2024

Eston Şehir 5'te metrekaresi 3 bin 250 TL'ye!

Eston Şehir 5'te metrekaresi 3 bin 250 TL'ye!

Bahçeşehirde inşa edilen Eston Şehir projesinin tamamen villalardan oluşan 5inci kısmı, dış mimarisi yenilenerek satışa çıkarıldı. Ahşap kaplama ve cam korukların kullanıldığı 5inci kısımda arazideki kot farkından dolayı cazip tema ve kış bahçeleri de yar



Bahçeşehirde inşa edilen Eston Şehir projesinin tamamen villalardan oluşan 5inci kısmı, dış mimarisi yenilenerek satışa çıkarıldı. Ahşap kaplama ve cam korukların kullanıldığı 5inci kısımda arazideki kot farkından dolayı cazip tema ve kış bahçeleri de yaratıldı. Toplam 87 villadan oluşacak bu etapta ortalama metrekare fiyatı ise 3 bin 250 TL.

Eston Yapının Bahçeşehirde başlattığı ve şehir planlamasına sadık kalınarak 4 katı aşmayan yatay yaşam konseptiyle tasarladığı Eston Şehir projesinin 5inci kısmı dış mimarisi farklı bir görünüme kavuşturularak satışa çıkarıldı. 54 bin 399 m2lik arazi üzerinde 7si müstakil villa, 40ı ikiz villa olmak üzere toplamda 87 villadan oluşan bu etapta rakiplerinden farklı olmayı sağlayacak konseptler yarattıklarını söyleyen Eston Yapı Genel Müdürü Kaan Yücel, Projemizin 5. kısmı tamamen villalardan oluşuyor ve yeşil alan bakımından oldukça zengin. Ahşap kaplama ve cam korkuluklar kullandık. Tüketici isteklerini ön plana çıkartarak keyifli kış bahçeleri yarattık. Müstakil villaların bahçe alanı 250 m2den başlıyor.

Arazideki kot farkından dolayı bu kısımda cazip tema bahçeleri yapma imkânı da bulduk dedi. Projenin bu bölümünde ortalama metrekare fiyatının 3 bin 250 TL olarak belirlendiğini söyleyen Yücel, Eston Şehirin, maksimum 4 kattan oluşan yatay yapılanması, her evin kendine ait bahçe kullanımı ve bölgenin en büyük bahçeli ev konseptine sahip projesi olması özellikleriyle yoğun talep aldığını kaydetti.

25 bin yeni konutun daha yapılacağı Bahçeşehirde hayata geçirilecek Eston Şehir projesinde 4 bin m2 nitelikli yeşil alan bulunacak. 165 m2lik açık ve kapalı sosyal tesis alanı da yer alacak 5inci kısımda fitness salonu, soyunma odası ve kafeden oluşan tesisin yanı sıra açık fitness alanı, yürüyüş-koşu parkı, basketbol oyun sahası ile 340 m2lik geniş bir yüzme havuzu da olacak.

Nihal YUVACAN / VATAN

http://www.estonsehir.com/

0212 850 20 20


Geri Dön