19 / 04 / 2024

Eston şžehir'de 804 bin TL'ye villa!

Eston şžehir'de 804 bin TL'ye villa!

Eston Yapı Genel Müdürü Kaan Yücel, 'Sakinlerimizden gelen talebe paralel olarak evlerin dış mimarilerinde yenilik yaparak ahşap kaplama ve cam korkuluklar kullanıyoruz' dedi



Bahçeşehir'in en büyük villa projesi Eston şžehir'de 5'inci kısım villalarına makyaj yapıldı. Eston Yapı Genel Müdürü Kaan Yücel, 'Sakinlerimizden gelen talebe paralel olarak evlerin dış mimarilerinde yenilik yaparak ahşap kaplama ve cam korkuluklar kullanıyoruz' dedi.

Eston'un, Bahçeşehir'in şehir planlamasına sadık kalarak yatay yaşam konseptiyle projelendirdiği Eston şžehir'e makyaj yapıldı. Projenin 5'inci kısmında, evler bambaşka bir mimariyle tasarlandı. Tamamı villalardan oluşan Eston şžehir 5'inci Kısım'm, yeni mimarisiyle daha sıcak bir görünüme kavuşması planlandı.

5'inci kısımda 54 bin 399 metrekarelik arsa üzerinde, müstakil ve ikiz villaların yer aldığı toplam 87 konut yapılacak. Kasım ayında satışa sunulan projede ortalama metrekare fiyatı ise 3 bin 250 TL.

TÜKETİCİ TALEP EDİNCE KIşž BAHçESİ DE YAPILDI

Eston Yapı Genel Müdürü Kaan Yücel, projenin bu bölümünün yeşil alan bakımından zengin olduğunu vurgulayarak, 'Evlerin dış mimarilerinde yenilik yaparak ahşap kaplama ve cam korkuluklar kullanıyoruz. Tüketici isteklerini de ön plana çıkararak kış bahçeleri yarattık. Müstakil villaların bahçe alanı 250 metrekareden başlıyor. Arazideki kot farkından dolayı, bu kısma tema bahçeleri de yapma imkanı bulduk' dedi. Yücel, Eston'un, projelerini mutlaka bulunduğu konuma, pazardaki talebe ve orta vadeli projeksiyonlarına bakarak hazırladığının da altını çizdi ve Eston şžehir'deki 5'inci kısım değişikliklerinin de sakinlerin beklentilerine göre şekillendirildiğini söyledi..

Eston şžehir 5. Kısım

Yatırımcı: Eston Yapı
Yer: Bahçeşehir
Konut sayısı: 87 villa
Fiyat: 553 bin-804 bin TL
Teslim tarihi: Aralık 2012
Tel: 0 212 691 55 01

340 m2'lik yüzme havuzu

4 bin metrekarelik yeşil alanın bulunacağı Eston şžehir 5'inci Kısım'da, 165 metrekarelik açık ve kapalı sosyal tesis alanı da bulunacak. Fitness salonu, soyunma odası ve kafelerden oluşan tesisin yanı sıra, projede 340 metrekarelik geniş bir yüzme havuzu, basketbol sahası, yürüyüş ve koşu parkurları, oyun alanları da yapılacak.
Habertürk

http://www.estonsehir.com/

0212 850 20 20


Geri Dön