20 / 04 / 2024

Eston Şehir'de kampanya 11 Eylül'e kadar devam edecek!

Eston Şehir'de kampanya 11 Eylül'e kadar devam edecek!

Emlak Konut GYO ve GYODER kampanyaları 31 Ağustos'ta sona ererken Eston Şehir Mahallem projesinde kampanya 11 Eylül'e kadar sürecek...



Bahçeşehir'de  konumlandırılan Eston Şehir Mahallem, projeden ev alacaklar için tamamı peşinde yüzde 2ü, yansı peşinde yüzde 15, üçte biri peşinde yüzde 10 indirimden yararlanabilecekleri bir kampanya sunuyor. 11 Eylül'e kadar devam edecek kampanyadan teslimata kadar sadece yüzde 1 peşinatla ev almak mümkün. 


Her aileye farklı seçenek 

Polatyol tarafından Bahçeşehir'in az katlı, yeşille iç içe gerçek konseptine uygun olarak geliştirilen Eston Şehir Mahallem'de en cazip ödeme seçeneklerinden biri de teslime kadar sadece yüzde 1 peşinat seçeneği. Ev alacaklar yüzde 1 peşinat ödedikten sonra teslim sırasında ev bedelinin yüzde 24'ünü ödeyip, yüzde 75'i için kredi kullanabilecek.  315 birimde tam 28 farklı kat planı sunulması ev almak isteyenlere geniş seçim imkânı sağlıyor. Eston Şehir Mahallem'de özgün mimariye sahip apartman daireleri, sıra evler ve villalarla çok çeşitli planda konutlar bulunuyor. Kampanya ilgili konuşan Eston Şehir Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, "Tüm zorluklara rağmen ekonomik istikrarını koruyan ve doğru atılımlarla çok daha güçlenen Türkiye için biz de özel bir kampanya başlattık. Güçlü Türkiye, güçlü ekonomi için fedakârlık yaptık. Bu kampanyayla, ev sahibi olmak isteyenler için tarihi bir fırsat olacak. Sadece alırken kazanmakla kalmayacak, az katlı, az yoğunluklu bir mahallede huzurlu bir yaşamın kapısını açacaklar" diye konuştu. 


Eston Şehir Mahallem, İstanbul'un gelişim aksında ve yeni ulaşım arterlerinin başlangıç ve kesişim noktasında yer alıyor. Proje Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Boğaz Köprüsü ve 3. Havalimanını şehre bağlayan yolların üzerinde bulunuyor. Bahçeşehir'e kadar uzanacak metro hattı ile Taksim ve Beşiktaş'a,  Marmaray  bağlantısı ile Anadolu yakasına rahatça ulaşılabilecek proje, Bahçeşehir'in içinden geçecek hızlı trene yakınlığı ile de değer kazanacak. 


Yurt Gazetesi 



Geri Dön