25 / 04 / 2024

Eston Yapı 360 derece pazarlama iletişimine geçti!

Eston Yapı 360 derece pazarlama iletişimine geçti!

Eston Yapı, tüketiciyle duygusal bağ oluşturmak için yeni bir reklam kampanyasına başladı



Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) geçen yıl sonunda devraldığı Zeytinoğlu Grubu'nun şirketlerinden olan Eston Yapı, son dönemde yaptığı 360 derece iletişim stratejisiyle dikkatleri çekiyor. Kriz döneminde konut ve otomobil gibi yatırımlarını erteleyen tüketiciyi çekmek için farklı bir strateji izlemeyi uygun gören şirket, reklam kampanyasına da başladı. Bugüne kadar ağızdan ağza pazarlama yönteminin dışında sadece gazete ilanları verdiklerini söyleyen Eston Pazarlama Müdürü Banu Akyıl, ağustos ayından itibaren 360 derece pazarlama iletişimi yapma kararı aldıklarını vurguluyor.

Öncelikle basın ve halkla ilişkiler çalışmalarını bu kapsamda başlattiklarmı ifade eden Akyıl, eylül ayından itibaren de reklam kampanyasının mecralarda yerini aldığını belirtiyor. Konut reklamlarında fonksiyonel pazarlamanın öne çıktığını ancak Eston Yapı reklamlarında duygusal pazarlamayı kullanmayı tercih ettiklerini söyleyen Akyıl, konuşmasını şöyle sürdürüyor:

"Konut alımında kadın ve çocuklar oldukça etkili. Bizde bu iki hedef kitleyi iletişimimize taşıdık. Radyo, internet ve gazete mecrasının yanı sıra özellikle kadınlara yönelik etkinlik pazarlaması da vapıyoruz. Reklamlarda çocuk kullandık. Bu, emlak reklamlarında bir ilk. Bu yolla tüketiciyle duygusal bir bağ kurmayı hedefliyoruz. Eğer bu reklam kampanyamız başarılı olursa, kasım ayında televizyon reklamı da yapma niyetimiz var. Ajansımız Manajans JWT bize bu konuda destek veriyor."
Ekonomist/Fatoş Bozkuş


Geri Dön