20 / 04 / 2024

Esyapı Prefabrik, inşaat sektöründe alanını genişletiyor!

 Esyapı Prefabrik, inşaat sektöründe alanını genişletiyor!

İnşaat sektörüne hizmet veren Esyapı Prefabrik, Eskişehir 'in çevre illerine de yayılarak hizmet alanını genişleterek ilerliyor. Esyapı Prefabrik yıllık 30 bin ton üretim kapasitesine sahip bulunuyor.



Yıllık 30 bin ton üretim kapasitesine sahip olduklarını belirten Esyapı Prefabrik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Sakallı, Eskişehir'in yanı sıra Bursa, Ankara, Sakarya, Kütahya, Afyon ve İnegöl'e de hizmet vermeye başladıklarını söyledi. 


Eskişehir ve civarındaki endüstriyel yatırımların büyük çoğunluğunun inşaatını gerçekleştirdiklerini söyleyen Sakallı," Öngermeli ve öngermesiz prefabrike betonarme yapı elemanları, taşıyıcı sistem ürünleri, prefabrike betonarme cephe elemanları, prefabrike kent mobilyaları ve alt yapı ürünleri imalatını yapıyoruz. Mimari proje ve danışmanlık hizmeti de firmamız tarafından veriliyor" dedi. 


Üretim çeşitliliğinin artırılması konusunda çalışmalarının devam ettiğini aktaran Fatih Sakallı, teknik gerekliliklerden ve şartnamelerden ödün vermeden, tüm taahhütlerini kaliteli bir biçimde ve zamanında teslim ettiklerinin altını çizdi. Esyapı'nın Eskişehir OSB'de 10 bin metrekaresi kapalı olmak üzere, 20 bin metrekarelik bir alanda faaliyetlerini sürdürdüğünü belirten Sakallı, yıllık üretim kapasitelerinin 36 bin tonu bulduğunu bildirdi. Sakallı, kuruldukları günden beri 1.8 müyon metrekarelik prefabrike yapının inşaatını tamamladıklarını kaydetti. Sakallı, "2002 yılından itibaren anahtar teslim taahhütlere de giren firmamız, bu süre içinde 610 bin metrekarelik yapıyı anahtar teslim olarak söz verdiği zamanda tamamlayıp, teslim etti" ifadesini kullandı. 


"Tecrübeli bir ekiple çalışıyoruz" Prefabrike yapıların eleman kesitlerinin ve birleşim detaylarının özenle ve tecrübeli bir ekip tarafından projelendirilmesini, demir ve beton kalitesinin sürekli kontrol altında tutulmasının önemini bildiklerini dile getiren Fatih Sakallı, projelerini şirket bünyesindeki profesyonel ve tecrübeli bir ekibe yaptırdıklarını, ayrıca tesislerinde bulunan beton laboratuvarı ile ürettikleri betonun kalitesini sürekli kontrol altından tuttuklarının altını çizdi. Son dönemde tesislerinde modernizasyona gittiklerini anlatan Konutlarımızda akıllı ev sistemi mevcut. Ayrıca kapalı spor salonu ve çocuk parkı da yapıyoruz. Sakallı, yakın zamanda mevcut döküm ve kalıp hatlarını iyileştirerek, üretim hızını artırmayı planladıklarını açıkladı. 


Kaliteden ödün vermemek için düzenli olarak yöntemlerini gözden geçirdiklerini dile getiren Fatih Sakallı, "Büyük holdinglerden küçük şirketlere kadar geniş bir yelpazede müşteri portföyümüz bulunuyor. Firma olarak müşterilerimizi iş ortaklarımız gibi görür ve kendimizle birlikte onları da geliştirmek için elimizden gelenin en iyisini yaparız. Müşterilerimizin farklı ihtiyaçlarında yeniden bizimle birlikte çalışmayı tercih etmesi, firmamıza duyulan güvenin göstergesi. 

Bu güveni boşa çıkarmamak için sistemli bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı. 


Konut inşaatı çalışmalarına da hız verdiklerini belirten Sakallı, standart yaşam alanlarına yeni bir soluk getirmeyi amaçladıklarını söyledi. İnşaatını yaptıkları konutların özelliklerinden bahseden Fatih Sakallı, "Şu anda devam eden üç konut projemiz var. Konutlarımızda akıllı ev sistemi mevcut. Ayrıca kapalı spor salonu ve çocuk parkı da yapıyoruz. Çocukların hem bahçedeki açık alanda hem de kapalı oyun parkında oynayabileceği alanlarımız var. Bunun yanı sıra konutlarda fitness salonlarımız da mevcut. 


Ortak internet ağının ve müşteriye göre yapımın olduğu konutlarımızda otopark sorunundan dolayı özel otoparklara da yer veriyoruz" dedi. 

EMTWO sisteminin Eskişehir Bölge Bayiliği'ni de aldıklarını açıklayan Fatih Sakallı, bu sistemle depreme dayanıklı, uygulaması kolay, ısı ve ses yalıtımlı, hızlı ve ekonomik konutlar elde etmeyi planladıklarını söyledi. Bu sistemle aynı zamanda endüstriyel bina cephelerinin kaplamasını da yapabildiklerini belirten Sakallı, bu sayede taahhütlerini kaliteli biçimde, ekonomik olarak yerine getirme prensiplerini desteklemiş olacaklarına dikkat çekti. Restorasyon çalışmalarında da bulunduklarını aktaran Sakallı, "Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı'nın Eskişehir'de gerçekleştirdiği projelerde yer alıyoruz. Ajansın gerçekleştirdiği bu restorasyonları yapan Eskişehirli birkaç firmadan biriyiz. Ayrıca şehrin daha güvenilir yaşam alanlarına kavuşması için riskli binalarda kentsel dönüşümün gerçekleştirilmesinde de aktif olarak rol alıyoruz" dedi. Çevreye duyarlı gayrimenkul ve inşaat projeleri gerçekleştirmeyi amaçladıklarını bildiren Fatih Sakallı, "Girişimci ve risk analizi yapabilen, sürekli geliştirilen kadromuzla ulusal ve uluslararası piyasalarda kontrollü riskler alarak ilerlemeye çalışıyoruz. Çevreye duyarlı gayrimenkul ve inşaat projeleri gerçekleştirerek müşterilerimize çağdaş ve güvenilir çözümler sunmak ve bu doğrultuda sektörel farklılıkları yakalayarak, toplumla paylaşmak kurumsal misyonumuz oldu" diye konuştu. 


Dünya Eskişehir



Geri Dön