19 / 04 / 2024

Etacı Bilgisayar İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Etacı Bilgisayar İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mevlüt Kaya, Selami Kaya ve Hayati Kaya ortaklığından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Etacı Bilgisayar İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mevlüt Kaya, Selami Kaya ve Hayati Kaya ortaklığından kuruldu. 


Etacı Bilgisayar İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü yazılım üretmek,yazılım üretim alım satım pazarlama danışmanlık mümessillik ve sistem kuruluşu yapmak, yazılım üretimi için ar-ge faaliyetlerinde bulunmak. Bilgisayar ve Bilgisayar sarf malzemeleri,donanımları ve yazılımları üretmek alım satım ithalat ihracat ve pazarlamasını yapmak Her marka bilgisayar ve bilgisayar donanımının ithalatı, ihracatı ve dahili ticaretini, tüm bilgisayar ve veyan donanımları birimleri mikrofilm faksim ile bunlar gibi tüm bilişim sistemleri ,endüstriyel büro otomasyon, tüm yazılım ve donanım faaliyetleri servis büro hizmetleri vermek. internet üzerinden her türlü bilgi, ses ve görüntü hizmeti vermek, websitesi hazırlamak, hazırlatmak ve internet servis sağlayıcılığı yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Etacı Bilgisayar İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres;  Ahmet Yesevi Mah.Yıldırım Cd. N.4a/1 Sultanbeyli 



Geri Dön