20 / 04 / 2024

ETADER Gas&Power Network Fuarı'na katılacak!

ETADER Gas&Power Network Fuarı'na katılacak!

Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği (ETADER), 2-5 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan Gas&Power Network Fuarı'na katılıyor. Fuar Petroleum İstanbul 2015 Fuarı ile eş zamanlı olarak gerçekleşecek.



Aynı tarihte ve aynı yerde (İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi), alanında dünyanın en büyük ve en çok ziyaret edilen fuarı olan Petroleum İstanbul 2015 Fuarı’nın da olması, Gas&Power Network Fuarı'nın önemini ve etkisini daha da arttırıyor. ETADER fuarda 14. Hall, E205 numaralı stantta yer alacak. 


Gas&Power Network Fuarı İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 2-5 Nisan 2015 tarihleri arasında bu yıl 12'ncisi düzenlenecek olan Petroleum İstanbul 2015 Fuarı ile eş zamanlı olarak gerçekleşecek. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı desteği ile gerçekleşecek fuara kamu kurumlarının yanı sıra aralarında ETADER'in de olduğu birçok sivil toplum kuruluşu destek veriyor.


Fuar, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) başta olmak üzere, enerjiyle ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşlarını özel sektörle bir araya getirecek, aynı zamanda ulusal, bölgesel ve uluslararası enerji şirketleri için önemli bir işbirliği platformu yaratacak.


Fuar sürecince düzenlenecek panel ve oturumlarda ise enerji sektörünü içeren tüm konular, politikalar ve stratejiler, sektörün önde gelen isimleri ile masaya yatırılacak.


Geri Dön