11 / 05 / 2024

Etimesgut'ta küçük dairelere talep artıyor!

Etimesgut'ta küçük dairelere talep artıyor!

Kayalar Grup Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Kayalar, konut projelerine olan ilginin her geçen gün arttığını ilçede yatırım amaçlı alım yapanların uygun fiyatlı 1+1 daireleri tercih ettiğini söyledi.



Kayalar Grup Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Kayalar, konut projelerine olan ilginin her geçen gün arttığını ilçede yatırım amaçlı alım yapanların uygun fiyatlı 1+1 daireleri tercih ettiğini söyledi. Yaklaşık 10 yıl sonra nüfusunun 1 milyon olması beklenen Etimesgut. Başkentin en hızlı gelişen ve dönüşen bölgesi olma unvanını sürdürüyor. Ankara'nın en cazip ilçeleri arasına giren Etimesgut'un; merkezi konumu, sosyo ekonomik yapısı ve istikrarlı gelişimi ev sahibi adaylarının öncelikli tercihi olmasını sağlıyor. Daha büyük ve daha modem bir kent vizyonu için gelişiminin ivmesini her geçen gün artıran bu ilçe toplumun tüm kesimlerinden yoğun ilgi görüyor. Modern inşaat projeleri ile de desteklenen Etimesgut'un vizyonu genişliyor. 


1+1 KONUTLARA RAĞBET VAR

İlçenin merkezinde projelendirdikleri yapılarıyla adından söz ettiren Kayalar Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Kayalar, 41 üden daha büyük olan Etimesgut'un konut tercihlerini şöyle anlattı: "Etimesgut'un büyümesi, kendi içinde bir şehir haline gelmesi Başkentimiz için sevindirici gelişmelerden. Yıllardır bu semtte yapüandırdığımız projeler bizlere birçok tecrübe kattı. Bu tecrübelerden edindiğimiz bügilere göre şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki  Ankara  gibi büyükşehirlerde artan çalışan sayısı, yaş almış kişüerin kendi evlerinde oturmak istemesi ve öğrenrilerin tercihiyle 1+1 dairelere olan rağbet sürekli artıyor. Güvenlikli site içerisinde, tüm sosyal donatılara sahip olan 1+1 daireler, hem yatırımcının hem de yalnız yaşayanların tercihi oldu." 


EVLERLE BİRLİKTE MASRAFLAR DA KÜÇÜLÜYOR 

Küçük evlerin standart konutlara göre birçok avantajı olduğunu belirten Kayalar, temizlikten elektrik faturasına, ısı yalıtımından mobilya giderlerine kadar 'ev' denilince akla gelebilecek tüm harcamalardan tasarruf edileceğini söyledi. Evlerde en büyük problemlerden biri olan ısıtma ve soğutma sorunu küçük evler için problem olmaktan çıkmış durumda" diye konuşan Kayalar, birçok açıdan avantaj sağlayan bu tür yapıların gelecekte yatırımcısına yüksek oranda kazanç getireceğini ekledi. 


Sözcü Emlak


Geri Dön