26 / 04 / 2024

Etna Turkuaz Evleri: Çekmeköy'ün yeni değeri!

Etna Turkuaz Evleri: Çekmeköy'ün yeni değeri!

Firma: Etna Yapı

Proje: Etna Turkuaz Evleri

İstanbul’un en hızlı değerlenen bölgesi Çekmeköy’de Etna Turkuaz Evleri'nde mutlu sona adım adım yaklaşılıyor. 3 ay sonra yaşamın başlayacağı Etna Turkuaz Evlerinde sizleri modern bir yaşama ve karlı bir yatırıma davet ediyoruz.




ETNA TURKUAZ EVLERİ HAKKINDA DETAYLI BİLGİ VE AVANTAJLAR İÇİN TIKLAYINIZ


Çekmeköy  Etna Turkuaz Evleri  projesi Etna İnşaat tarafından yapılmaktadır. İstanbul’un en temiz havası yemyeşil Taşdelen ormanlarına ve metroya yakın  yüzde 75 Yeşil  alan içerisinde çağdaş yaşamın tüm özelliklerini oluşturan bir konsept hazırladık.


Projede 7/24 kamera ve intercom destekli güvenlik,  Açık yüzme Havuzu, Çocuk Havuzu, Fitness salonu, Basketbol Sahası, Sauna , Türk Hamamı ,Çocuklar için açık ve kapalı oyun alanlarımız bulunmaktadır.


ETNA TURKUAZ EVLERİ


İstanbul'un en genç ilçelerinden biri olan Çekmeköy, yatırımını ve yaşamını burada planlayanlara şimdiden kazandırmaya başladı. Çekmeköy'e komşu Ataşehir, Sancaktepe ve Ümraniye gibi ilçelerin gün geçtikçe talep ve arz dengesinde doyum noktasına ulaşmaya başlaması Çekmeköy’ü uygun fiyatlarla kaliteli yaşam standardı arayan insanların tercih noktalarından biri haline getirdi bile. Günümüzde Çekmeköy deki kira artış oranında  İstanbul  'un en yüksek kira artışı oranına sahip ilçelerinden biri. Ayrıca marka değeri ve yaşam kalitesi yüksek birçok konut projesinin Çekmeköy de üretilmesi bir tesadüf değil.


Haritaya baktığınızda Kuzey Anadolu ormanlarının yanı başında İstanbul'un akciğerleri olan Çekmeköy Anadolu Yakası'nın merkezindeki özel konumuyla ve güçlü ulaşım bağlantılarını eklediğinizde İstanbul'un genel dokusundan farklı bir çekim merkezinin doğuşunu görmezden gelmek imkânsız. 


Etna Turkuaz Evleri: Çekmeköy ün yeni değeri!



METRO ÇEKMEKÖY'DE


Haziran 2012'de temelleri atılan ve 38 ay gibi rekor bir sürede tamamlanması planlanan Üsküdar – Çekmeköy hattında çalışacak olan metronun bölgenin yükselen yıldızını daha da parlatacağı kesin. Metro hattının tamamlanarak hizmete girmesiyle  yolculuk süreleri; Üsküdar'a 24, Yenikapı'ya 36, Taksim'e 44, Hacı Osman'a 68, Atatürk Havalimanı'na 68 ve Olimpiyat Stadı'na 78 dakika olacak. Metro sayesinde şehrin her noktasına trafiğe takılmadan zaman kaybı yaşamadan keyifli ve kolay bir şekilde ulaşacaksınız. 


Modern binalardan şık ve estetik görüntüsüyle dinlendiren, mavi gökyüzünün altında, her türlü görsel güzelliğin ve hayatı kolaylaştıracak detayın özenle tasarlandığı Çekmeköy Etna Turkuaz Evleri'nde; huzurlu bir aile ortamında benzersiz bir yaşam fırsatı sunuluyor.


Hem sevdiklerinizin hem de sizin güvenli ve mutlu bir yaşam sürebilmeniz için her ayrıntının düşünüldüğü Çekmeköy Etna Turkuaz Evleri'nde teknolojinin tüm imkânları kullanılıyor. 


Sitede kapalı devre kameralar, bina girişlerinde araç kontrollü giriş-çıkışlar, 24 saat güvenlik hizmeti, yangın merpenleri ve acil çıkış kapıları huzurunuz için sağlanan detaylardan sadece birkaçı...


Etna Turkuaz Evleri: Çekmeköy ün yeni değeri!


DEPREM BİZDEN ÇOK UZAK

Çekmeköy Etna Turkuaz Evleri'nde doğal tehlikelere karşı da güvende olmanız için binalar deprem yönetmeliğine uygun, zemin yapı etkileşimi dikkate alınarak, radye temel üzerine inşa ediliyor.


Konfor paketi 

Çekmeköy Etna Turkuaz Evleri'nde  ankastre fırın ,ocak,davlumbaz,bulaşık makinası ve klimanız bizden size ilk ev hediyeniz..


HEP YAZ OLSUN İSTEYECEKSİNİZ 

Sıcak bir günde hem rahatlamak hem de spor yapmak isteyen sizlere özel havuz yaşam kalitenizin hep arzu ettiğiniz seviyede kalmasını sağlayacak konforlardan sadece bir tanesi,


Sağlıklı yaşama davet 

Hem zinde kalabilmek hem de sağlığını güçlendirmek isteyenler diledikleri gibi fitness centerdan faydalanırken düzenli spor yapma düşüncesini sürekli erteleyenler de artık evlerinin yanı başındaki bu fırsattan yararlanarak hayata karşı enerjilerini yüksek tutabilirler


Başka bir arzunuz 

Günün yorgunluğunu atmak ve biraz gevşemek Çekmeköy Etna Turkuaz Evleri sayesinde artık lüks olmaktan çıkıyor. Baylar ve bayanlar için ayrı ayrı tasarlanmış olan saunaları ve Türk hamamı ile dilediği gibi kullanabilecek olan Çekmeköy Etna Turkuaz Evleri sakinleri zengin yaşam seçeneklerine sahip olmanın farkını gün geçtikçe daha iyi anlayacaklar.


Çocuklarınızı unutmadık

Çekmeköy Etna Turkuaz Evleri çocuk oyun alanları ile çocuklarınızın  arkadaşlarıyla güvenle oynayabilecekleri ve sosyalleşebilecekleri rengârenk bir dünyanın kapılarını onlar için açıyor.


Aracınızı düşünmeyin 

Çekmeköy Etna Turkuaz Evleri'nde Size özel otopark yeriniz hazır,endişe ve telaş etmeden aracınızı gönül rahatlığı içinde park etmek ve misafirlerinizle araç park sıkıntısı olmadan keyifli bir zaman geçirmenizi temin ediyoruz.


projeye sor



Geri Dön