19 / 03 / 2024

Ev alırken banka kredisi taksitlerinizi düşürebilirsiniz!

Ev alırken banka kredisi taksitlerinizi düşürebilirsiniz!

Firma: Sinan Gayrimenkul

Proje: Sky Bahçeşehir

Sinan Gayrimenkul’ün, İstanbul'un yatırım değeri en yüksek semtlerinden biri olan Bahçeşehir’de hayata geçirdiği, 11 ay sonra teslim edilecek Sky Bahçeşehir Projesi için oluşturduğu Yaz Kampanyasında, yalnızca %5 peşinatla ev sahibi olmak mümkün.



Sky Bahçeşehir projesi hakkında detaylı bilgi ve avantajlar için tıklayın


İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen projede yaza özel kampanya bulunuyor.  Sinan Gayrimenkul  tarafından inşa edilen projede 120 metrekarelik 2+1 daire 380 bin TL değerine sahipken alıcılar teslime kadar sadece 52 bin TL ödüyor.


Sinan Gayrimenkul’ün, İstanbul'un yatırım değeri en yüksek semtlerinden biri olan Bahçeşehir’de hayata geçirdiği, 11 ay sonra teslim edilecek  Sky Bahçeşehir  Projesi için oluşturduğu Yaz Kampanyasında, yalnızca %5 peşinatla ev sahibi olmak mümkün. Bu bedele teslime kadar ödenecek banka kredisi taksiti eklendiğinde, 380 bin TL’lik 120 metrekare 2+1 dairelere teslime kadar sadece 52 bin TL ödeyerek, 471 bin TL’lik 150 metrekare 3+1 dairelere ise yine teslime kadar sadece 64 bin TL ödeyerek sahip olunabiliyor.


Konut bedelinin %50'sinin 36 ayda rahat rahat ödenebildiği kampanya kapsamında, daire bedelinin %20’si teslimde, %12,5’i 24 ay sonra, %12,5’i 36 ay sonra olmak üzere vade farksız ödenebiliyor. Bu sayede daire bedelinin kalan %50’si için de 120 aya kadar oldukça düşük taksitli banka kredisi kullanılabiliyor.  


Sinan Gayrimenkul’ün yeni kampanyası hakkında bilgi veren Sinan Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alrashdan; ‘Müşteri beklentilerine yönelik çözüm odaklı geliştirdiğimiz, banka kredisi taksitini düşürerek, ev almak isteyenlerin düşük peşinat ve taksitlerle ev sahibi olmasına imkan tanıyan Yaz Kampanyamız, ev almayı düşünmeyenlerin bile ev sahibi olmak isteyeceği içerikte hazırlandı. Bu plan ile ev sahibi olmak isteyen müşterilerimize, Sky Bahçeşehir’in nitelikli konutlarında 11 ay sonra oturarak, rahat rahat ödeyerek ev sahibi olma fırsatı sunuyoruz’ dedi.



Yüksek Prim Vadediyor

Sky Bahçeşehir, bulunduğu konum itibariyle de günden güne değer kazanıyor. Ulaşım rahatlığı sunan, Tem Otoyolu’na 5 dakikada ulaşılan, yapımı devam eden raylı sisteme ise 10 dakika uzaklıkta yer alan Proje, Kanal İstanbul, 3. Havalimanı ve 3. Köprü gibi İstanbul’un yönünü değiştirecek olan büyük projelere yakınlığı ile yatırımcısına da kazandırıyor. Bahçeşehir Göleti’nin, Sky Bahçeşehir’in bulunduğu vadiye doğru genişletilecek olması Proje’nin Gölet’e olan mesafesini daha da kısaltıyor. Bahçeşehir’in kalbinde, panoramik manzarasıyla her mevsim farklı güzellikte seyir zevki sunan Sky Bahçeşehir, Gölet’in yaklaşmasıyla da ayrı bir değer daha kazanıyor. Hastane, AVM ve eğitim merkezlerinin hemen yanı başında olan Proje, Bahçeşehir Pazar Türk’ün yeni lokasyonuyla ise karşılıklı yer alacak.


Panoramik Manzara 

Sinan Gayrimenkul’ün ‘Ailenizi Göklere Taşıyın’  sloganıyla hayata geçirdiği Sky Bahçeşehir’de; Lüks ve konforu bir arada bulunduran 112 adet 2+1, 70 adet 3+1 ve 12 adet 4+1 olmak üzere toplam 194 adet daire bulunuyor. Zemin+11 katlı 4 blok halinde inşa edilen dairelerin her biri, projenin eşsiz manzarasından üst düzeyde yararlanacak şekilde tasarlandı. Uçsuz bucaksız panoramik bir manzara sunan Proje, doğanın yeşili ile gökyüzünün mavisini harmanlayarak her mevsimde ayrı bir güzellik sunuyor.


Sinan Gayrimenkul, Sky Bahçeşehir Projesi kapsamında; Kapalı yüzme havuzundan çocuk oyun  alanlarına, 7/24 güvenlikten kapalı otoparka kadar pek çok donatıya da yer veriyor. Proje’de; Sauna, hamam, fitness merkezi, dinlenme alanları, kapalı otopark, 2 adet kapalı yüzme havuzu, amfi tiyatro, mini futbol sahası, basketbol sahası, paten ve kaykay parkurları ile dev satranç alanından oluşan sosyal imkanlar da bulunuyor. Keyifli bir hayat için her ayrıntının düşünüldüğü Proje, 194 seçkin aileyi bekliyor.



Sky Bahçeşehir satış ofisi 

Telefon: 212 608 1234

Web: www.skybahcesehir.net


projeye sor



Geri Dön