19 / 03 / 2024

Ev almak hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Ev almak hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Firma: Burçkale Yapı

Proje: Green Village

Kampanyalı fiyatların 249 bin TL'den başlangıç gösterdiği Green Village Şile projesinde yüzde 10 peşinat alınıyor. Kalan miktar için 36 ay sıfır faiz ve kişiye özel ödeme planı çıkartılıyor.




GREEN VİLLAGE HAKKINDA DETAYLI BİLGİLER VE KAMPANYALAR İÇİN TIKLAYINIZ


Fatih Sultan Mehmet köprüsüne 25 dakika, Kartal’a 30 dakika  mesafede bulunan “Green Village Şile” İstanbul'un yanı başında doğayla iç içe bir yaşam vaat ediyor. Yeni yapılan Şile otobanı ile merkezi noktalara ulaşım artık çok daha rahat. Projede satışların  yüzde 85'i tamamlanmış durumda. Satın alan ailelerin tamamına yakını  sürekli oturum amacıyla teslim tarihini bekliyor.  


Kampanyalı fiyatların 249 bin TL'den başlangıç gösterdiği  Green Village  Şile projesinde yüzde 10 peşinat alınıyor. Kalan miktar için 36 ay sıfır faiz ve kişiye özel ödeme planı çıkartılıyor. 


Mart 2014 tarihinde satışına başlanan projede satışların sonuna geliniyor. Kalan son 11 daire sahipleri için özel fırsatlar da satış ofislerinde sunuluyor.


Green Village projesi, bahçe ve teras dubleks daire seçenekleri ve villalardan meydana geliyor. Şile'de inşa edilen  Green Village  projesi; doğaya ve denize hakim alanda inşa ediliyor. 


Green Village Şile projesi,  Burçkale Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Projede yer alan dairelerin kampanyalı fiyatları 249 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


72 konuttan meydana gelen Green Village Şile projesinde toplam alan 17 bin 227 metrekare olarak belirlendi. Projedeki oturum alanı ise 1.947 metrekare.


Green Village Şile projesinde yer alan daire seçeneklerinin alanları 130 metrekareden başlangıç gösteriyor ve 140 metrekareye kadar yükseliyor. 


Teslimlerin 2016 yılının Mayıs ayında yapılacağı Green Village Şile projesinde 4 oda 1 salon teras ve bahçe dubleksi daireler bulunuyor. 


4 katlı 18 bloktan meydana gelen Green Village Şile projesinde bahçe dubleks dairelere 60 metrekare bahçe alanı tahsis edilmiş durumda. 


15 bin 280 metrekare kısmın yeşil alana ayrılmış olduğu Green Village Şile; sosyal alanları açısından da oldukça zengin bir proje olarak inşa ediliyor. 


Green Village Şile'de neler var?

Cafe

Kids Club

Şömine Başı Kütüphane

Dvd Odası

Açık Havuz

Mini Çiftlik

Genç Seyir Terası

Kovboy Kasabası

Hobi Bahçesi

Çardaklar

Balıklı Gölet

Çiçek Bahçesi

Basketbol - Voleybol

Tenis

Mini Futbol

Ağaç Evler

Tırmanma Duvarı

Kum Havuzlu Oyun Alanı

Yaz Okulu

Resim Atölyesi

Tarımcılık

İzcilik fotoğrafçılık





projeye sor



Geri Dön