24 / 04 / 2024

Ev dekorasyon fikirleri!

Ev dekorasyon fikirleri!

Evimiz hepimiz için en önemli ve bize ait olan özel bir alandır. Bu nedenle ev dekorasyonu konusuna özel bir ilgi ve özen göstermek isteriz. İşte size ev dekorasyon fikirleri...



Evimiz hepimiz için en önemli ve bize ait olan özel bir alandır. Bu nedenle ev dekorasyonu konusuna özel bir ilgi ve özen göstermek isteriz. İçimizin açılacağı odalar,  ferah ve renkli mutfaklar ve en çok vakit geçirdiğimiz alan olan oturma odasının da modern veya klasik bir havada olmasını isteriz.Gerçi bu fikirler ve istekler herkese göre değişir. Yani zevk meselesi göreceli bir durum takdir edersiniz ki.


Ama ne olursa olsun evimiz için uyumlu ve doğru aksesuarlar kullanmamız gerekir. Yani fiyatı uygun ya da çok beğendiğiniz için klasik tarzlı bir duvar saatini modern hava ile dizayn ettiğiniz oturma odasına takamazsınız.


Taksanız da baya abes kaçar. Bu yüzden tıpkı giyimlerimiz esnasında yarattığımız uyum gibi evimizi giydirirken de bu kombinasyonu sağlamamız şart.


İşin özü dekorasyon kavramı öyle kolay bir kavram değil. Bana kalırsa doğru aksesuar seçimi için önce renk uyumu aramak lazım.


Ardından eşyanın tarzı ile ev dekorasyonu tarzı ahenkli olmalı. Bunları yapmazsanız eğer elinize geçeni alıp odalarınıza koyarsanız eviniz karmaşık bir aksesuar dükkanına dönebilir, dikkat edin.


Hürriyet Yazar Kafe


Geri Dön