19 / 04 / 2024

Ev dekorasyonuna duvarlardan başlayın!

Ev dekorasyonuna duvarlardan başlayın!

Kendinizi evinizde hissedebilmeniz için, yaşam alanınızın rahatlatıcı, stresten uzak, güvenli olması ve de en önemlisi sizin zevkinize ve isteklerinize göre dekore edilmesi oldukça önemlidir.



Yeni bir eve taşınırken, üzerinde en çok durulan konulardan biri dekorasyondur. Çünkü kendinizi evinizde hissedebilmeniz için, yaşam alanınızın rahatlatıcı, stresten uzak, güvenli olması ve en önemlisi sizin zevkinize ve isteklerinize göre dekore edilmesi oldukça önemlidir.


Evinizi dekore ederken, önce kendi sesinize kulak vermeniz ve hoşlandığınız renkler, dekorasyon tarzları, kullanmak istediğiniz mobilyalar gibi detayları belirlemeniz gerekir.


Dekorasyona Başlarken


Ev dekorasyonunun ilk adımı, dekorasyonda kullanılacak renklerin belirlenmesidir. Çünkü evinizin sahip olduğu ruh ve konfor için renk oldukça önemli bir detaydır. Renk seçimini tamamladıktan sonra ise ev dekorasyonunun temel adımları olan aydınlatma ve mobilyalarla devam edilebilir.


Duvarlarınız renklenip, mobilyalarınız ve aydınlatmalarınız da tamamlandıktan sonra; sıra en keyifli adımlardan olan “ev aksesuarlarına” gelir. Aksesuar kullanımı ev dekorasyonunda keyifli olduğu kadar da önemlidir çünkü küçük bir aksesuar, evinizin tüm havasını değiştirebilecek kadar büyük bir yere sahiptir.


Ev dekorasyonunda en çok tercih edilen parçalar; tablolar, aynalar ve duvar stickerlarıdır. Seçeceğiniz dekoratif aksesuarların her biri, yaşadığınız evin dekorasyonu ve size kattığı enerji hayatınızı olduğundan daha güzel kılar!


Görsellere tıklayarak ürünlere ulaşabilirsiniz.


Kanvas Tablolar


Duvarlarınızı en güzel şekilde doldurmanın yolu şüphesiz ki tablolardır. Mobilyalarınıza kontrast oluşturacak şekilde seçtiğiniz bir tablo, odanızın rengini ve enerjisini bütünüyle değiştirir. Bu nedenle zıt renkler kullanmaktan çekinmeden, en sevdiğiniz renkleri duvarınıza asabilirsiniz.


Hürriyet Yazar Kafe


Geri Dön