19 / 04 / 2024

Ev dekorasyonunda doğadan esintiler!

Ev dekorasyonunda doğadan esintiler!

Evinizi dekore ederken doğadan esintiler de olsun ister misiniz? Dekorasyonunuza doğayı taşımak istiyorsanız sadece ağaç dallarınden değil deniz temalı aksesuarlardan da yararlanabilirsiniz.İşte ev dekorasyonunda doğadan esintiler...



Evinizi dekore ederken doğadan esintiler de olsun ister misiniz? Günümüz dünyasında doğadan o kadar uzak kaldık ki. Sabahları uyandığımozda camdan dışarı baktığımızda gördüğümüz tek şey binalar oluyor. Şehir hayatının bize kattığı olumsuzluklardan biri de doğadan uzak kalmak maalesef.


Doğanın rengi olan yeşil ve maviyi rahatlıkla evinizde kullanabilirsiniz. Bu renklerin huzurunu kullandıkça farkedeceksiniz. Duvarlarınızda tablolarda yaprak desenleri kullanarak yine evinizdeki doğa etkisini arttırabilirsiniz.


Ağaç dalı deyip geçmeyin. Evinize doğayı taşımak istiyorsanız ağaç dalları bu ambiyansı oluşturmak için birebir. Dekoratif taşlar da bu etkiyi güçlendirir. Taşların iyi enerjilerinden de yararlanabilirsiniz.


Dekorasyonunuza doğayı taşımak istiyorsanız sadece ağaç dallarınden değil deniz temalı aksesuarlardan da yararlanabilirsiniz. Bu dolabın eskitilmiş haline ayrıca da bayıldım. Raflardaki küçük yeşillikler de çok şık bir görünüm oluşturuyor.


Ev dekorasyonunda doğadan gelen esintiler ruhunuza iyi gelecektir. Ya siz evinizi dekore ederken nelerden ilham alıyorsunuz? En sevdiğiniz ev dekorasyonu teması nedir?


Hürriyet Yazar Kafe


Geri Dön