18 / 04 / 2024

Ev dekorasyonunu değiştirecek küçük ayrıntılar!

Ev dekorasyonunu değiştirecek küçük ayrıntılar!

Evin dekorasyonunu tamamlayan unsurlar arasında kitaplıklar, dolap, raflar, masa ve çeşitli aksesuarlar gelir. Ktaplıklar hem evlerde hem işyerlerinde oldukça özel dekoratif ürünlerdir



Evin dekorasyonunu tamamlayan unsurlar arasında kitaplıklar, dolap, raflar, masa ve çeşitli aksesuarlar gelir. Kitaplıklar hem evlerde hem işyerlerinde oldukça özel dekoratif ürünlerdir.Evlerde daha küçük olan kitapların konulabileceği şekilde tasarlanan kitaplıklar dekorasyon açısından da oldukça özel bir yere sahiptir.

Özellikle kitaplarını gruplayan insanlar için oldukça hoş bir alternatif olan bu kitaplık, derslerinin gruplanmasım isteyen öğrenciler için de oldukça mantıklı ve pratik bir seçim oluyor.

Gömme dolaplar
Gömme dolaplar özellikle eşyalarım kaldıracak bir yere ihtiyaç duyan insanlar için adeta bir kurtana niteliği taşır. Çalışma masaları için ayırabilecek büyük bir oda her zaman bulunmayabilir. Ancak tasarım dünyasının mucitleri çok farklı ve katlanabilir masalar da ürettiler bu yıl. Şık olan masalar çalışırken insana keyif de veriyor.

2011 portmanto modelleri
Her şey 2011 yılında farklı bir tarz kazanacak ve neredeyse tüm mobilyalar çok fonksiyonluluğu hedefleyerek tasarlanacak. Sade ve modern tarzı sevenleri büyüleyecek portmanto modelleri sayesinde, anahtar ve cüzdan gibi kişisel eşyaları evde unutmak ta mümkün olmayacak. Çapraz kesilmiş bir fanusu andıran yeni portmantolar orta kısımdaki boşlukta anahtarlık ve daha büyük olan cüzdan gibi cisimleri saklayabilecek şekilde dizayn edilmiş. Misafirleriniz de içlerinde ne sakladığınızı görmüyor.
Sabah/Ev dekorasyon


Geri Dön