28 / 03 / 2024

Eva Gayrimenkul'e Euromoney'den 3 ödül!

Eva Gayrimenkul'e Euromoney'den 3 ödül!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık AŞ, eğitim faaliyetleri de bulunan finans dünyasının en prestijli yayınlarından Euromoney dergisi tarafından düzenlenen “Euromoney's Real Estate Awards 2013”de ödülleri topladı...



Eva Gayrimenkul Değerleme, uluslararası finans çevrelerinin etkili ve saygın yayınlarından Euromoney Dergisi tarafından düzenlenen ve her ülkede yapılan anket çalışması sonucu sektörünün en iyilerine verilen “Euromoney's Real Estate Awards 2013” ödüllerinde; Danışmanlık (Best Real Estate Advisory-Overall), Araştırma (Research) ve Değerleme (Valuation) alanlarında toplamda 3 ödüle layık görüldü.



EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık AŞ, eğitim faaliyetleri de bulunan finans dünyasının en prestijli yayınlarından Euromoney dergisi tarafından düzenlenen “Euromoney's Real Estate Awards 2013”de ödülleri topladı. Türkiye’de gayrimenkul sektörünün farklı alanlarında faaliyetlerini sürdüren şirketlerin geniş katılımıyla gerçekleştirilen oylama ve anket çalışması sonucunda Eva Gayrimenkul Değerleme, hem Değerleme, hem Danışmanlık, hem de Araştırma alanlarında yapılan anket çalışması sonucunda “2013 yılında Türkiye’nin En İyisi” seçildi. 

2011 yılında da Euromoney tarafından danışmanlık ödülüne layık görüldüklerinin altını çizen Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı; “Gayrimenkul sektöründe çok uzun yıllardan beri tecrübeleri olan bir kadromuz var. Bu uzman kadromuzla Türkiye’de yatırım yapmak isteyen hem yerli, hem de yabancı kurum ve kuruluşlara gayrimenkul sektöründe profesyonel ve bağımsız danışmanlık hizmeti veriyoruz. Sunduğumuz hizmetlerin dünyanın önde gelen yayın grupları tarafından da takdir edilmesi, ülke sınırlarını bile aşmış olması bizim için gurur kaynağı. Önceki yıllarda da layık görüldüğümüz gibi bu ödülleri de, değerleme sektöründeki istikrarlı başarımızın somut bir göstergesi olarak değerlendiriyorum. Performansımızı daha da yükseltmede bize itici güç olacak bu ödüllerin kazanılmasında tüm çalışanlarımızın emek ve katkısı var. Hepsine ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

EVA’nın, Sermaye Piyasası Kurulu’nun Lisanslı Değerleme Şirketleri Listesinde yer aldığını ve bankalara eğerleme hizmeti verme yetkisine sahip olduğunu ifade eden Yazıcı; RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors) tarafından Türkiye’de ilk kez sertifika (Regulated by RICS Certificate) verilen değerleme şirketi olduklarının da altını çizdi. Aldıkları ödüllerle sınırları aştıklarını belirten Yazıcı son olarak, Türkiye’de değerleme sistemine karşı güvenin oluştuğunu ve Türk kökenli değerleme kurumlarının da artık yabancı kökenli kurumlar kadar itibar görmeye başladığını vurguladı. 



Geri Dön