19 / 04 / 2024

Eval İnşaat Bahçeşehir'de A plus bir proje geliştiriyor!

Eval İnşaat Bahçeşehir'de A plus bir proje geliştiriyor!

Eval İnşaat, Bahçeşehir bölgesinde A plus bir proje geliştiriyor. 870 konut ve 20 ticari alandan oluşacak proje, bölgenin en büyük yatırımları arasında öne çıkıyor.



Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de yaptığı birçok proje ile adından söz ettiren Eval İnşaat, şimdi de Bahçeşehir bölgesine yeni bir projeye başlıyor. Firma, Bahçeşehir bölgesinde A plus bir proje geliştiriyor. 870 konut ve 20 ticari alandan oluşacak proje, bölgenin en büyük yatırımları arasında öne çıkıyor. 43 bin metrekarelik alan üzerinde yükselecek proje, Kanal İstanbul, 3. Havalimanı, 3. Köprü, Kuzey Marmara Otoyolu ve metronun bulunduğu mega yatırımların çevrelediği bir noktada konumlanıyor. Proje, bünyesinde ticari üniteleri ve AVM'siyle de öne çıkacak. 


Eval İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydın Arvas; "Müşterilerimize kaliteli bir yaşam alanı sunarken, karlı bir yatırıma da imza atmalarını amaçlıyoruz. Bütün projelerimizde kalite ve güvenliği ön planda tutuyoruz. Bahçeşehir'de hayata geçireceğimiz proje, bölgeye değer ve prestij kazandıracak. Konut, ticari alan ve AVM'den oluşacak bu projemiz lokasyonu itibarıyla büyük gelecek vadediyor. Projenin, altyapısı tamamlanmış dört bir tarafı ulaşım ağı ile örülü bir konumda yer alması yatırımcı için büyük bir avantaj, yatırımcı alırken kazanacak." dedi. Firma, eylül sonu itibariyle projeye start vermeyi hedefliyor. 


Dünya 


Geri Dön