28 / 03 / 2024

Eval İnşaat'tan Bahçeşehir'e 870 konutluk A plus proje!

Eval İnşaat'tan Bahçeşehir'e 870 konutluk A plus proje!

Eval İnşaat Bahçeşehir’de A plus bir projeye imza atıyor. 870 konut ve 20 ticari alandan oluşan dev proje, mega yatırımların çevrelediği önemli bir noktada konumlanıyor.



Eval İnşaat Bahçeşehir’de A plus bir projeye imza atıyor. 870 konut ve 20 ticari alandan oluşan dev proje, Kanal İstanbul, 3’üncü Havalimanı, 3’üncü Köprü, Kuzey Marmara Otoyolu ve Metro’nun bulunduğu mega yatırımların çevrelediği önemli bir noktada konumlanıyor.


Beylikdüzü ve Büyükçekmece’de yaptığı birçok proje ile adından söz ettiren Eval İnşaat, şimdi de İstanbul’un sürekli değer kazanan Bahçeşehir bölgesine yepyeni bir proje ile imza atmaya hazırlanıyor.  Özellikle Beylikdüzü ve Büyükçekmece bölgesinde yaptığı butik projelerle konut alıcılarından tam not alan Eval İnşaat, markalı konut sektöründe sembol niteliği taşıyacak bir projeye imzasını atacak. Firma, Bahçeşehir bölgesinde A plus bir proje geliştiriyor. 870 konut ve 20 ticari alandan oluşacak proje, bölgenin en büyük yatırımları arasında öne çıkıyor. 43 bin metrekarelik alan üzerinde yükselecek proje, Kanal İstanbul, 3. Havalimanı, 3. Köprü, Kuzey Marmara Otoyolu ve Metro’nun bulunduğu mega yatırımların çevrelediği bir noktada konumlanıyor. Tüm ulaşım akslarına yakın bir mesafede yer alan proje, bünyesindeki ticari üniteleri ve AVM’siyle Bahçeşehir’in yeni yüzünü oluşturacak.

 

Kalite ve güvenlik önemli

AVM’siyle Bahçeşehir’in yeni yüzünü oluşturacak.Kazançlı bir yatırımın müjdesini şimdiden veren Eval İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydın Arvas “Müşterilerimize kaliteli bir yaşam alanı sunarken, karlı bir yatırıma da imza atmalarını amaçlıyoruz. Bütün projelerimizde kalite ve güvenliği ön planda tutuyoruz. Bahçeşehir’de hayata geçireceğimiz proje, bölgeye değer ve prestij kazandıracak. Konut, ticari alan ve AVM’den oluşacak bu projemiz lokasyonu itibarıyla büyük gelecek vaad ediyor. Projenin, altyapısı tamamlanmış dört bir tarafı ulaşım ağı ile örülü bir konumda yer alması yatırımcı için büyük bir avantaj, yatırımcı alırken kazanacak” dedi. Beylikdüzü’nde hayata geçirdiği Yüksel Konakları, Frezya Konakları ve Palmiye Konakları’nda sona yaklaşan firma, Eylül sonu itibariyle projeye start vermeyi hedefliyor.


Star


Geri Dön