26 / 04 / 2024

Evdeki Fırsat şimdi yurtdışına açılıyor!

Evdeki Fırsat şimdi yurtdışına açılıyor!

‘Konutun Kapalıçarşısı’ olma hedefiyle yola çıkan emlak portalı ‘evdekifirsat.com’, yerli konut alıcılarından sonra yabancı konut alıcıları ve yatırımcılar için İngilizce versiyonuyla da yayın hayatına başladı.



EYG Grup iştiraki Kent’Sell tarafından yönetilen ve ‘Konutun Kapalıçarşısı’ olma hedefiyle yola çıkan emlak portalı ‘evdekifirsat.com’, yerli konut alıcılarından sonra yabancı konut alıcıları ve yatırımcılar için İngilizce versiyonuyla da yayın hayatına başladı. Bu kapsamda yabancı müşteriler, “http://www.evdekifirsat.com/en” portalına girerek portföydeki konut projelerine, proje analizlerine bir tıkla ulaşabilecek, isterlerse takas yapma imkânlarını kullanabilecekler.


Evdekifirsat.com, yabancı konut alıcıları için ingilizce versiyonuyla yayında!

 

Markalı konut projelerindeki sıfır daireleri satın alarak avantajlı imkânlarla satışını başlatan ‘evdekifirsat.com’, yurtdışında yaşayan yatırımcılar ve konut alıcıları için İngilizce versiyonu ile yayın hayatına başladı. Yabancı alıcılar, http: www.evdekifirsat.com/en sitesine girerek İngilizce portaldaki konut projelerine artık bir tıkla ulaşabilecek, Türkiye’deki markalı konut projelerinin analizlerini inceleyerek, yatırım fırsatlarını öğrenebilecekler.

Yabancı konut alıcılarının Türkiye’deki markalı konut projelerine olan ilgisine artık yeni bir emlak portalı cevap verecek. EYG Grup iştiraki Kent’Sell tarafından yönetilen ve ‘Konutun Kapalıçarşısı’ olma hedefiyle yola çıkan emlak portalı ‘evdekifirsat.com’, yerli konut alıcılarından sonra yabancı konut alıcıları ve yatırımcılar için İngilizce versiyonuyla da yayın hayatına başladı. Bu kapsamda yabancı müşteriler, http://www.evdekifirsat.com/en  portalına girerek portföydeki konut projelerine, proje analizlerine bir tıkla ulaşabilecek, isterlerse takas yapma imkânlarını kullanabilecekler.

 

Markalı, oturmaya hazır, sıfır dairelerin, ‘en avantajlı, ‘en yeni’, ‘en popüler’, ‘en fırsatlı’ ve ‘en özel’ başlıkları altında görülebildiği evdekifirsat.com üzerinden satışı yürütülen ve http://www.evdekifirsat.com sitesinin İngilizce portalında da yer alacak projeler arasında Maslak’taki Mashattan’ın yanı sıra Bahçeşehir’deki Spradon Evleri, Spradon Teras Evler, Spradon Kuleler, Spradon Vadi, Spradon Quartz ve Halkalı’daki Divan Residence yer alıyor. Kent’sell portföyünün genişlemesiyle birlikte siteye yeni projelerin eklenmesi sonrası aynı projeler İngilizce siteden de hedef kitlesine ulaştırılacak.



Geri Dön