19 / 04 / 2024

Evdekifirsat.com'dan Halkalı Divan Residence kampanyası!

Evdekifirsat.com'dan Halkalı Divan Residence kampanyası!

Sizler için en karlı olabilecek projeleri araştırıp, avantajlı ödeme planları ile size sunan Evdekifirsat.com’un bünyesinde yer alan Halkalı Divan Residence projesinde çok özel fırsatlar sizi bekliyor.



Sizler için en karlı olabilecek projeleri araştırıp, avantajlı ödeme planları ile size sunan Evdekifirsat.com’un bünyesinde yer alan Halkalı Divan Residence projesinde çok özel fırsatlar sizi bekliyor. Proje dahilinde bulunan 1+1 ve 2+1, kiracılı evlerden dilediğinizi seçip, evin taksitlerinin %70’e varan kısmını kiradan karşılayabilirsiniz. Üstelik evler hemen teslim, hemen tapu ve peşinat ödemeden teslim ediliyor. 


İçinde marketi, fitness salonu, kuru temizlemesi, açık ve kapalı yüzme havuzları, güvenliği, sosyal tesisleri, cafe ve rstaurantlarıyla konforlu bir yaşam alanı barındıran projelerde, Evdekifirsat.com kaçırılmayacak yatırım fırsatlarını gayrimenkul müşterilerine sunuyor. Halkalı Divan Residence projesinde içinde kiracısı olan 1+1 ve 2+1 evleri hemen teslim, hemen tapu ve peşinat ödemeden satın alabilir, aylık kira getirisinin üzerine ekleyeceğiniz 750 TL’den başlayan ek ödemelerle yatırım planlarınızı hayata geçirebilirsiniz.  Detaylı bilgileri Halkalı Satış Ofisi 0212 678 11 00 numaralı telefondan ve www.evdekifirsat.com ‘dan öğrenebilirsiniz. 


Gayrimenkul yatırımındaki fırsatları markalı konut projelerinde arayanlar için bir ilk olan evdekifirsat.com, İstanbul’da Anadolu ve Avrupa yakası olmak üzere 7 ayrı lokasyonda farklı ev tipi ve konuttan, ofise ya da topraktan yatırım fırsatı arayan  herkese ulaşıyor.  


http://www.panresidence.com/


Geri Dön